Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

Dugo ju je skrivala! Simona pokazala 11 godina mlađu sestru koja živi u Londonu: 'Prekrasna je'

Foto: Facebook
1/5
21.12.2020.
u 08:30

Simona sada živi povučeno, posvećena je vjeri i obitelji, a tek s vremena na vrijeme pratiteljima na društvenim mrežama otkrije poneki detalj iz privatnog života. Ovog puta pohvalila se mlađom sestrom Paulom koja inače živi u Londonu.

Simona Mijoković, bivša supruga Ante Gotovca, posljednjih godina u potpunosti se povukla iz medija i miran obiteljski život nastavila u Linzu sa suprugom Stanislavom Mijokovićem s kojim je nedavno dobila treće dijete, kći Zvjezdanu, dok iz braka s Gotovcem ima kći Gabrijelu. Simona sada živi povučeno, posvećena je vjeri i obitelji, a tek s vremena na vrijeme pratiteljima na društvenim mrežama otkrije poneki detalj iz privatnog života. Ovog puta pohvalila se mlađom sestrom Paulom koja inače živi u Londonu.

Foto: Daniel Pavlić

- Dragi prijatelji, da vam predstavim moju sestru. Ovo je moja sestra , ista nas je majka rodila.Paula Trpkova rodila se kad sam ja imala 11 godina. Tada s svom ljubavlju sam ju čuvala ,presvlačila pelenice, hranila , šetala po Brežicama gdje smo živjeli. Uvijek je bila moja Ljubimica. Danas ima 25 godina , a ja 36. I danas smo tu jedna za drugu uvijek. Ona voli jakoo putovati, trenutno živi u Londonu, ali ni ovaj virus nije ju spriječio da brzo sjedne u avion i dojuri k nama u Linz . Hvala Ti Isuse na daru ove ljubavi i zajedništva - napisala je Simona i otkrila kako je Paula rođena 8. lipnja, dok ona sama rođendan slavi samo 2 dana kasnije, 10. lipnja.

Foto: Daniel Pavlić

U komenatima su se odmah javili oduševljeni obožavatelji koji su hvalili ljepotu Simone i Paule. "Prekrasna ti je sestra mila moja. Znam što znači imati sestru, uistinu su dar od Boga. Uživajte u zajedničkim trenucima", "Predivne ste obje", "Izgledate prekrasno", samo su neki od komentara. Ispod objave javila se i Paula i poručila sestri kako će uvijek biti tu za nju.
- Uvijek tu za tebe i na kraj svijeta ako treba! Tvoja ljubimica, volim - napisala je Paula, a oglasila se i njihova majka Tamara. - Moje ste djevojcice. Volim Vas do Neba i Vašega bracu Dennisa Ištvanovića - zaključila je ponosna majka.

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
09:55 21.12.2020.

ne znaš koja je prirodnima😱

LI
liliZG
13:17 21.12.2020.

danas su sve ženske ko klonirane. barem tome teže, ako ne može prirodno onda skrpano nožem.... tužno je gledati današnje mlade djevojke koje žele sve izgledati isto, nema više prirodne raznolikosti, sve napučena usta, napumpano s prednje i zadnje stranee i nabadanje na štiklama 10cm, tužno,tužno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije