Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Glazbeni mogul prvi put progovorio o ozljedi leđa zbog koje je završio na operaciji: Nisam htio ležati na ulici

Foto: Youtube screenshot
1/4
27.02.2021.
u 23:00

Rekao je kako je odmah pomislio da ne želi ležati na ulici te da se mora nekako dovući do kuće, no padao je u nesvijest i samo shvatio da ga netko nosi. U oporavku, priznaje, su mu najviše pomogli njegova djevojka Lauren Silverman i njihov sedmogodišnji sin Eric.

Simon Cowell glazbeni mogul, široj javnosti najpoznatiji kao član žirija britanske i američke verzije 'Supertalenta' i 'X Factora' prvi put je progovorio o ozljedi zbog koje je završio na operaciji 2020

Naime, Simon je pao s električnog bicikla i slomio leđa.

- Znao sam da sam slomio leđa čim sam pao - otkrio je Simon i dodao: - Sve se odvilo jako brzo i jako me boljelo

- Moglo je biti mnogo gore. Kada sam vidio rendgenske snimke, malo je nedostajalo da mi kralježnica bude smrskana, pa ne bih mogao uopće hodati - priznao je Cowell. 
Rekao je kako je odmah pomislio da ne želi ležati na ulici te da se mora nekako dovući do kuće, no padao je u nesvijest i samo shvatio da ga netko nosi. U oporavku, priznaje, su mu najviše pomogli njegova djevojka Lauren Silverman i njihov sedmogodišnji sin Eric. 
- Bili su moja najveća podrška. Ne bih ovo mogao proći bez njih - priznao je. 

Podsjetimo, Simon je u kolovozu prošle godine pao s električnog bicikla i teško ozlijedio leđa.  Njegov predstavnik za britanske medije kazao je kako Cowell operiran u subotu poslijepodne, te da mu je dobro i da je u najboljim rukama.  Simon je u zadnje vrijeme sve više pazio na svoje zdravlje, u godini dana skinuo je čak 27 kilograma. U karanteni se još više smirio , te družio s djevojkom Laurom Silverman, koja je isto veliki fan električnih vozila. Nju su dan ranije snimili na električnom biciklu samo nekoliko sati prije Simonove nesreće.

- Bio je u velikim bolovima i u šoku. No, srećom pao je ravno na leđa i izbjegao ozljedu leđne moždine - kazao je izvor blizak Cowellu te dodao da su mu u leđa ugradili metalnu šipku. - Simon je dobro, odlično se oporavlja - kazao je njegov glasnogovornik za britanske medije. Na operaciji je bio oko šest sati, te je sada na promatranju, ali doktori vjeruju da će se za tri tjedna potpuno oporaviti i moći stati na noge.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije