Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanska čarolija

Glazbene zvijezde dočarale božićni duh u HNK-u

HNK
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
12.12.2010.
u 23:16

Na jubilarnom desetom Vip božićnom koncertu Massimo, Nina Badrić, Darko Rundek, Severina i Iva Visković publici su priuštili nezaboravan blagdansko glazbeni doživljaj

Glazbene zvijezde večeras su na raskošnoj pozornici zagrebačkog HNK dočarale blagdanski duh na jubilarnom desetom Vip božićnom koncertu. Kao i prijašnjim božićnim koncertima, HNK je bio dupkom pun, a publika je uživala u božićnim pjesmama u izvedbi Massima Savića, Darka Rundeka, glumice Ive Visković, Ricarda Luquea i Nine Badrić.

Izvođače je pratio orkestar HRT-a, kojim je ravnao Alan Bjelinski, a iznenađenje večeri bila je Severina, kojoj je to prvi put da nastupa na toj tradicionalnoj glazbenoj priredbi. Pjesmama “Ružica si bila” i “Što me sada pitaš što mi je” zaradila je velik pljesak, a na kraju je imala čast sa Sašom Lošićem Lošom zatvoriti koncert pjesmom “Bijeli Božić”.

U sinoćnjoj glazbenoj čaroliji uživali su bračni par Željka Ogresta i Dubravko Merlić, glumica Marija Borić, tenisač Marin Čilić s djevojkom, glumci supruzi Jelena i Janko Popović Volarić, glumac Marinko Leš i brojni drugi poznati uzvanici.

Komentara 7

SP
splitskaljeta
21:08 13.12.2010.

Severina , da li je na Božićnom koncertu zapjevala beogradski hit GAS.GAS?

OB
-obrisani-
02:53 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

SB
sbb
15:40 13.12.2010.

Sheverina i Bozic mi nekako ne idu skupa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije