Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Gabrijela i Miroslav vide se skupa u budućnosti: 'Mogla bih se zamisliti kao njegova supruga'

Foto: RTL
1/8
01.12.2023.
u 17:50

Farmer Miroslav i Gabrijela nakon romantičnog putovanja činili su se jako zaljubljeni, a to je primijetila i voditeljica Anita Martinović koja ih je pitala o njihovom odnosu.

I ova sezona showa 'Ljubav je na selu' bliži se kraju, a farmeri su se vratili s romantičnih putovanja sa svojim odabranicima. U  emisiji emitiranoj u četvrtak mogli smo vidjeti kako su se okupili svi parovi na vikendu te dijelili svoja iskustva. Neki su se sreli s ljubavi izvan showa što je povrijedilo njihove partnere u showu, a ispred nekih je zanimljiva budućnost. Naime, farmer Miroslav i Gabrijela činili su se jako zaljubljeni, a to je primijetila i voditeljica Anita Martinović.

- Ja sam zaobišao sve prepreke - rekao je farmer i komentirao da nije bio na zajedničkoj zabavi prije nego su farmeri odlučili koga vode na svoja imanja. 

- Ja sam imao želju da Gabrijela dođe na moju farmu. Želio sam je upoznati. Naravno, ostala je do kraja. Znači, iskre ima. Idemo korak po korak. Znači, više od prijateljstva - rekao je Miroslav, a drugi farmeri su im zapljeskali.  Farmer je istaknuo da će se potruditi da idu u pravom smjeru. 

VEZANI ČLANCI

- Želimo više od prijateljstva, više od ove ljubavi. Znači, idemo da bismo stvorili jednu obitelj - rekao je Miroslav. 

- Mogla bih se zamisliti kao njegova supruga. Kako ne? Proveli smo puno vremena zajedno. Puno pričamo, puno znamo jedno o drugome. Mislim da smo se najbolje upoznali od svih osam parova - rekla je Gabrijela. 

Inače, ova natjecateljica prvo bila na farmi farmera Ivana, no tada se već krenula dopisivati s Miroslavom, a nakon odlaska s Ivanove farme odmah je došla na Miroslavovu. Ovaj par jedno se vrijeme borio s razlikom u godinama, kao i drugim damama na njegovoj farmi koje e nisu slagale s njihovom vezom. No, čini se da Gabrijeli i Miroslavu to nije smetalo niti utjecalo na njih.

VIDEO Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije