Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila strpljenje

Frustrirana glumica redateljicu pogodila u glavu, video odmah postao hit

Foto: DPA/Pixsell
1/9
29.05.2023.
u 21:02

Glumica Jane Fonda je redateljici Justine Triet uručila nagradu, no ona ju je zaboravila ponijeti sa sobom

Glumica Jane Fonda u 86. godini i dalje okreće glave za sobom gdje god se pojavi zbog svoje mladolike linije, a na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu iznenadila je dramatičnim ispadom usmjerenim prema redateljici Justine Triet. Naime, Fonda je redateljici uručivala prestižnu nagradu Zlatnu palmu za film "Anatomija pada'. 

No, nakon govora i primanja nagrade, redateljica se uputila prema publici, a sa sobom je zaboravila ponijeti nagradu. Glumica je zatim pokušala privući njezinu pažnju tapšanjem po ramenu, no na kraju je izgubila strpljenje i redateljicu gađala nagradom. Video je odmah postao hit na Internetu. 

Poznavajući glumicu i njezin smisao za humor, ovo je sve bila njezina vrsta šale. 

Inače, Fonda je u veljači predstavila "80 for Brady", a poslije i filmove "Moving On" i u svibnju "Book Club: The Next Chapter" i tim povodom zadnjih dana često gostuje u televizijskim i radijskim emisija i daje intervjue te u mnogima od njih otkriva i dosta nepoznatih detalja o sebi. U podcastu Call Her Daddy glumica je pričala o svojoj borbi s bulimijom i koliko je poremećaj u prehrani utjecao na nju.

- U svojim dvadesetima počela sam glumiti u filmovima i patila sam od bulimije, živjela sam taj tajni život. Bila sam jako nesretna i pretpostavljala sam da neću doživjeti 30. godinu. Rijetko sam izlazila iz kuće i bila sam zbilja nesretna - ispričala je glumica u podcastu. Dodala je kako joj je bulimija na početku izgledala bezazlenom i mislila je kako će ta epizoda samo proći, ali nije bilo tako i postajalo joj je sve gore. 

VEZANI ČLANCI:

- Postala sam sve mršavija i mršavija i izgledala sam umorno. Nisam bila iskrena ni prema sebi ni prema drugima jer sam stalno skrivala taj problem. Kupila bih hranu i onda bi je pojela i riješila bi se te hrane uskoro, a nitko to nije smio vidjeti ni znati - rekla je glumica.  Fonda je objasnila da uz umor s kojim se treba boriti osobe koje pate od bulimije s vremenom postaju jako ljute i neprijateljski raspoložene i to može utjecati na obiteljske odnose, ljubavne veze, prijateljstva.... Kada je ušla u četrdesete, počela se osjećati gore i gore i pomislila je: "Ako nastavim ovako, umrijet ću". Kaže kako je samo odlučila prestati jer tada se o bulimiji nije znalo puno niti se u javnosti o tome govorilo, a glumica nije znala da su postojale grupe podrške i s vremenom se prestala prejedati i povraćati sve što je pojela te više nije imala problema s poremećajem u prehrani.

Iza Jane je težak period jer joj je prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran ne-Hodgkinov limfom i o tome je u rujnu putem društvenih mreža obavijestila svoje pratitelje i rekla kako je krenula s kemoterapijama. Navela je tada da je ovo "vrlo izlječiv" oblik limfoma te da 80 posto ljudi preživi, zbog čega se osjeća sretnom. 

VIDEO Goran Bare koncertom zapalio splitske Gripe, tijekom nastupa više puta zaradio ovacije delirične publike

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stjepan
05:12 30.05.2023.

Občenito žena je zlo, ali je nuždno da takvo zlo postoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije