Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paparazzi je uhvatili

Bila je seks-simbol, svi su joj se divili, a sad je gotovo neprepoznatljiva od natečenosti

Foto: profimedia
1/6
29.05.2023.
u 11:00

Paparazzi su pritom otkrili novu tetovažu na svom tijelu koji je napravila u čast svoje kćeri jedinice Ave, koja joj je bila podrška tijekom borbe s ovisnošću i u burnim godinama života

Američka glumica i zvijezda serije ''Melrose Place'', Heather Locklear (61) bila je seks-simbol, a lijepa glumica s godinama je promijenila svoju figuru, ali i kompletni izgled. Lice joj je od silnih estetskih operacija postalo izobličeno i natečeno, a iako je gotovo neprepoznatljiva, nije uspjela pobjeći fotografima na ulicama Malibua. Paparazzi su pritom otkrili novu tetovažu na svom tijelu koji je napravila u čast svoje kćeri jedinice Ave, koja joj je bila podrška tijekom borbe s ovisnošću i u burnim godinama života.

Naime, glumica je tetovirala ime 25-godišnje kćeri Ave na zapešću ruke, a paparazzi su je snimili pri izlasku iz jednog luksuznog grčkog restorana u Malibuu. Glumica je kćer Avu dobila u braku s bivšim suprugom, 63-godišnjim Richiejem Samborom, a upravo joj je ona najveći životni oslonac.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Ava je krenula Heatherinim stopama i počela se baviti glumom i modelingom, a oduvijek je otvoreno pričala o njihovu odnosu. Jednom prilikom otkrila je da joj je Heather pomogla da prevlada tjeskobu, a ponosna majka Avu naziva svojim čudom.

Nove fotografije pogledajte OVDJE.

Svi su na novim fotkama primijetili i glumičino natečeno i podbuhlo lice te oči koje su joj bile jedva otvorene. Podsjetimo, Locklear je posljednjih nekoliko godina medijske rubrike punila svojim problemima s alkoholom. Kako tvrdi, njezin zaručnik i ljubav iz srednje škole Chris Heisser i kći Ava najveća su joj podrška u borbi s ovisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je prouzročeno alkoholom, a 2018. zaručnici su se potukli te je pozvana i policija. Glumica je prijetila i policajcima te tvrdila da će ih napasti oružjem koje drži u kući, no brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pijana je napala i gušila i svoju majku, a pod utjecajem alkohola je i vozila, zbog čega je privedena. Osim alkohola, neki sumnjaju da je uživala i opijate.

Najpoznatija je po ulozi Sammy Jo Carrington u planetarno poznatoj sapunici ''Dinastija'' koja se emitirala u 80-ima. Njezini privatni problemi odrazili su se i na uspjeh na poslu, pa se tako u posljednjem desetljeću pojavila samo u nekim epizodnim ulogama serija i u filmovima B produkcije. Nekad je bila jedna od najplaćenijih glumica i modela, pa je tako stekla bogatstvo koje se procjenjuje na više od 157 milijuna kuna. 

VIDEO Goran Bare u Splitu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije