Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka je pala

Franka Batelić i Ištvan Varga pobjednici su "Plesa sa zvijezdama"

Ples sa zvijezdama
19.12.2009.
u 22:02

Prema odluci gledatelja upravo njih dvoje od svih su parova najbolje svladali plesne korake, ali i najslađe namigivali kameri. Da je tomu tako pokazali su i večeras, osvojivši plesni podij još jedan, posljednji put.

Franka Batelić i Ištvan Varga pobjednici su četvrte sezone HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama”. Prema odluci gledatelja upravo njih dvoje od svih su parova najbolje svladali plesne korake, ali i najslađe namigivali kameri. Da je tomu tako pokazali su i večeras, osvojivši plesni podij još jedan, posljednji put.

Leteći start
–“Ples sa zvijezdama” za mene je bio jedan brzi plesni tečaj iz kojeg sam izvukla najbolje – prijatelja Ištvana – rekla je 18-godišnja Franka. A sinoć su zaista blistali pa se, dok su plesali slow fox, činilo kao da bez lete na krilima vjetra. Zaraznom energijom studio su napunili i vice prvaci showa – Ana Herceg i Gordan Kožulj. Njihov start večeras je bio “leteći”.

Izvrsnim su se pokazali u vatrenom paso dobleu, omiljenom plesu poznatog plivača. Vidljivo opušten i uzbuđen, Kožulj je već prvog nastupa dobio pohvale od svojeg dežurnog kritičara, Davora Bilmana.

– Pohvalit ću tvoju opuštenost. Napokon si počeo plesati – prokomentirao je Bilman uz osmijeh, na što je plivač uzvratio.

– Malo sam cugnuo! – našalio se. Koju god formulu da je primijenio to se itekako vidjelo na njemu te je zajedno sa svojom partnericom u free styleu osvojio četiri desetke kao i Franka i Ištvan.

Za kraj čista desetka
Svojim plesom publiku su počastili i prošlogodišnji pobjednici Ana Herceg i Mario Valentić pa se može reći da su brzi ritmovi i vješte noge stavili točku na ovu sezonu uvijek rado gledanog showa “Ples sa zvijezdama”.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:38 20.12.2009.

Ja imam dvije ljeve noge i fučka mi se za ples ali kad sam vidio ono sinoč, e sad mi je žao zbog tih ljevih nogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije