Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije titule

Fotograf koji je radio s Meghan: Bila je nemoguća diva i jednu stvar mi je zabranila

Foto: Profimedia
1/4
05.05.2020.
u 10:31

Na snimanje koje je on radio došla je s cijelom svitom suradnika i imala je niz zahtjeva, a jedan od zahtjeva je bio da joj ne snima nožne prste i stopala.

Fotograf i video snimatelj, koji je htio ostati anoniman, za Daily Mail ispričao je kakvo je iskustvo imao dok je radio s Meghan Markle, prije nego što je upoznala princa Harryja i udajom dobila titulu vojvotkinje. Kaže kako su je već tada njezini poslovni suradnici zvali princeza jer je uvijek imala stotine zahtjeva i bilo je teško raditi s njom.

Na snimanje na kojem je on bio fotograf došla je s cijelom svitom suradnika i imala je niz zahtjeva, a jedan od zahtjeva bio je da joj ne snima nožne prste i stopala. Navodno ne želi da se vidi ožiljak od operacije izbočene kosti na stopalu. Meghan je tražila da joj se na snimanju toči skupi šampanjac, a svaka snimljena fotografija morala joj je biti dostavljena kako bi je odobrila. Ponašala se kao prava diva.

1/17

– Upozorili su me kako je s njom teško surađivati i uvjerio sam se i sam u to. Imala je stav u kojem se ponašala svisoka prema svima i stalno je naređivala. Na set je došla sa šiltericom na glavi i spuštene glave ušla je u sobu za šminkanje kako je nitko ne bi vidio bez make-upa. Tako se ne ponašaju ni zvijezde s A liste, a ona je tada bila zvijezda D liste. Odlično je pozirala i taj dio posla je odradila sa smiješkom, ali čim bih spustio kameru, pokazala bi svoje pravo lice. Jedan od mojih suradnika zbilja je imao traume nakon ovog snimanja jer je Meghan bila zbilja zla – ispričao je snimatelj.

Rekao je da je Meghan poludjela kad joj je počeo snimati stopala i upozorila ga je da to ne radi. – Nije zaslužila toliku pozornost. Nisam bio impresioniran s Meghan i čudi me kako je šarmirala Harryja. Ona je jako nesigurna i razmažena osoba – zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahZM87
DeborahZM87
00:13 06.05.2020.

w︆︅︆­­w︆︅︆­w︆︅︆­.︆︅︆­­l­­o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆­x︅︆︆­.︆︅︆­­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije