Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA LJETO

FOTO Pogledajte kako Nikolina Pišek trenira! Trener je ne štedi, a ona pokazala vitku liniju

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/14
13.04.2024.
u 17:12

Poznata voditeljica na Instagramu je podijelila nekoliko videozapisa na kojima vježba i oduševila besprijekornom figurom.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (51) u predahu od poslovnih obaveza radi na vlastitom izgledu kako bi što spremnije dočekala nadolezeće ljeto. Često sa svojim pratiteljima dijeli metode treninga, a ovaj put je na društvenoj mreži Instagram u pričama podijelila nekoliko videozapisa na kojima vježa. 

Na snimci se može vidjeti poznata voditeljica kako izvodi čučnjeve dok stoji na drvenim kutijama, a oko struka ima pojas i za njega lancima prikvačena dva utega od kojih svaki teži 20 kilograma. Pišek na sebi nosi sportsku kombinaciju. Uskladila je bijelu majicu i tenisice te ih upotpunila pripijenim plavim tajicama koje naglašavaju njezinu vitku liniju.

 

Foto: screenshoot/instagram

Nikolina je na prvoj priči iskoristila poznatu narodnu izreku "Ako laže koza, ne laže rog!" koja poručuje da se ljudi uvijek odaju u lažima, upravo u trenucima kad njezin osobni fitness trener Marko Drčić govori da je dobila gluteus. Na drugom pak snimku je šaljivo napisala: - Srednjovjekovne metode mučenja. Tu i tamo neki lanac, i ovlaš 40 kilograma oko pasa - našalila se i otkrila koliko kilograma podiže tijekom vježbe čučnjeva. 

 

Nikolina Pišek
1/50

Njezin asistent, poznati zagrebački trener fitnessa i model, za to vrijeme je odlučio podijeliti nekoliko instrukcija: - Belt Squat je dobar zato što možete raditi ove kontrolirane negative. Ruke su vam slobodne, nemate opterećenja na kralježnicu. Treba vam samo malo kreative, teretane i dvije kutije te remen sa lancem - objasnio je.

Pišek slovi za jedno od najzgodnijih i najprepoznatljivijih lica s TV ekrana. Oduševljava svojom figurom koju može zahvaliti svojoj predanosti i redovitom treniranju. Naime, Nikolina je odmah nakon blagdana krenula s vježbanjem kako bi ostala fit i pokazala raskoš na spravama za vježbanje. Trener često svoju učenicu hvali na društvenim mrežama, a ponekad ju i zeza kako podiže male težine, na što se ona ne da smesti.

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, o vježbanju je progovorila i sa pratiteljima koji su joj postavljali pitanja: - Vježbam dugi niz godina. Posljednje dvije godine slabije zbog slijeda događaja koji su mi omeli uobičajenu rutinu. Prvih šest mjeseci nisam mogla od tuge. Ali sada se vraćam u rutinu - otkrila je Nikolina.

Netko od obožavatelja postavio joj je i pitanje je li pušač, odgovorila je kako ne puši, ali ponekad joj se omakne kad je društvo dobro, glazba prava, a žene lake. Jedno od pitanja je bilo i što i kako jede: - Pomalo neredovito. Ne doručkujem. Ne stižem. Preko dana isto pomalo, jer kada sam u brzini, ne volim biti opterećena. Ne jedem meso, nadoknađujem proteine. Uzimam kolagen i jedem puno povrća - odgovorila je voditeljica.

VIDEO: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio na selo snimljen kako kosi bez majice

     

Komentara 1

IZ
ivan.zorger
18:10 13.04.2024.

Ta budimo realni, to je jeidni adut dotičnoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije