Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE NEUGODNO

Evo što je Nikolina Ristović rekla srpskim medijima o Hrvatskoj nakon dramatičnog ljetovanja

Nikolina Pišek
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/8
11.08.2020.
u 20:30

Voditeljica Nikolina Ristović i njezina obitelj su proteklih dana doživljavali pravu dramu tijekom ljetovanja u Kaštel Starom gdje su, tvrde oni, bili izbačeni iz vile.

Nakon dramatičnog ljetovanja u Hrvatskoj kojeg će se voditeljica Nikolina Ristović i njezina obitelj sjećati s gorkim okusom u ustima, Ristović je progovorila za srpske medije te otkrila što misli o rodnoj Hrvatskoj i kamo se zaputila njezina kći Hana koja je doživjela ogroman stres uslijed scene u vili u kojoj su boravili u Kaštel Starom, a za čiji su najam izdvojili vrtoglavih 20.000 eura.

- Ne mislim da je Hrvatska opasna za boravak, ja sam Hrvatica koja je doživjela neugodnost - započela je za Kurir pa dodala: "Što se tiče vraćanja novca, ja ne znam kako tu stvari stoje, kontaktirani su odvjetnici i cijela priča je u procesu, policija je nadležna i državno tužiteljstvo i poduzete su sve pravne mjere da se cijela priča privede kraju na najbolji mogući način", zaključila je 44-godišnjakinja čija je kći Hana završila na Hitnoj poslije svega što se dogodilo, a sada je otputovala van Hrvatske.

- Otišla je u Edinburgh, počela su joj predavanja, ona studira medicinu - rekla je Nikolina te istaknula da je desetogodišnja kći njezinog supruga iz prvog braka intenzivno proživjela dramu.

Nikolina Pišek
1/9

Podsjetimo, Nikolina je ispričala za Slobodnu Dalmaciju kako je sve počelo još prvoga dana kada su došli u vilu koju su platili 19.500 eura za 14 noćenja.

– Tog prvog dana nas je dočekao Rok Gale i zamolio nas da mu u gotovini damo ostatak novca kao i depozit od tri tisuće eura u slučaju štete iako je bilo rečeno da će depozit biti dvije tisuće. Sve smo mu to uredno dali na ruke. Mila majko, što je potom uslijedilo... Taj čovjek nam je svaki dan počeo dolaziti s različitim izgovorima koji su se najčešće odnosili na radove u kući. Znao je ostajati i po 45 minuta, što je radio i gdje je sve ulazio, ne znamo. Potom je postao toliko slobodan da mi je govorio: 'Što si umorna, loše izgledaš, jesi li tulumarila?', a Vidoju je dobacivao: 'Smorila te obitelj? Imam ja neke Brazilke u Beogradu koje te mogu razonoditi'. Čak mi je rekao da sam krivo namjestila traku za vježbanje pa da će morati naplatiti depozit. Vrhunac svega je bio kad smo vidjeli da je cijela vila prekrivena kamerama, što znači da je mogao pratiti svaki naš korak – ispričala je Nikolina.

Vlasnica vile u kojoj su ljetovali je Ana Šabić, supruga Slovenca Roka Gale. On je navodno napao Vidoja, a Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj.

 

Komentara 50

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
20:34 11.08.2020.

Koliko pažnje ovoj pušačici.

RO
RobZidovi
20:51 11.08.2020.

Laze... Tko na ljetovanje ide sa nakitom i lovom u visini od 300.000 eura. Nikolina kupuje naklonost lazima i izmisljenim pricama

SA
sargu123
20:50 11.08.2020.

Curo, vrati se tamo odakle si došla i ne dolazi nam više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije