Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa suprugom

VIDEO Indira pokazala unutrašnjost kuće, snimila se i kako vježba

Foto: Instagram
1/4
11.08.2020.
u 18:37

Marljivo radi na svom izgledu, a kako bi ostala fit i spremna za buduće energične nastupe pomaže joj suprug Miroslav.

Pjevačica Indira Levak nije se opustila ni za vrijeme krize s koronavirusom. Marljivo radi na svom izgledu, a kako bi ostala fit i spremna za buduće energične nastupe pomaže joj suprug Miroslav.

Indira je sada objavila video i pokazala snimku iz kućne teretane u kojoj je njezin suprug već vježbao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️💪 #mygym #spravekoloseum #lovemyhubby #životjesada

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 

"Šefe stigla sam, opet nešto novo, opet nekakve nadogradnje. Što si pripremio danas?" kazala je Indira na početku videa. On joj je odgovorio da trenira noge. Pjevačica je potom počela vježbati na orbitreku, a odmah je snimila i nekoliko fotografija za društvene mreže. 

Istovremeno se našalila sa suprugom koji je osjećao bol u nogama nakon intenzivnog treninga. Nakon toga je pokazala novu spravu, koja je Miroslavovo djelo, a kažu da se može koristiti za svašta. Indira je potom zauzela mjesto na toj spravi i počela vježbati, radila je čučnjeve, pa kasnije i ruke. Otkrila je da uskoro ima čak dva koncerta, jedan u Imotskom, a drugi u Budvi. 

Ključne riječi

Komentara 3

RO
RobZidovi
19:02 11.08.2020.

Sestra blizanka od Nevena Ciganovica, sa previše plastike i botox-a.... Suprug siledzija i lazni poduzetnik, koji Indiri unistava karijeru.

AL
Alfred
07:39 13.08.2020.

A zasto on u kuci nosi vunenu kapu na glavi?

CL
cleanmaster
08:41 12.08.2020.

zar nije doticna nedavno sa badrickom na zrinjevcu cvilila da nema para i da su pjevači na rubu izumiranja zbog korona krize.....pa kad joj je prije krenulo tako dobro ...apartmani iznajmljivanje pa sad ovo ...moj boze pa hrvatska je naprednijaija od švicarske ...ma da davno je to bilo njeno kukanje prije cca 2 tjedna...jel zaradila kod one zene na krumpirima ili ...otkrijte na tajnu obitelji levak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije