Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne spušta standarde

Slavna glumica poručila ženama: Ne nosite trenirke jer su one najčešći uzrok razvoda!

Eva Mendes
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/6
22.03.2015.
u 11:32

U svom posljednjem intervjuu za Extra TV seksepilna glumica otkrila je kako je uz sebe uspjela zadržati jednog od najpoželjnijeg muškarca na svijetu.

Lijepa glumica Eva Mendes prije četiri mjeseca postala je majka djevojčice Esmeralde no unatoč svim roditeljskim obvezama i dalje se trudi oko svoje veze s partnerom Ryanom Goslingom.

U intervjuu za Extra TV glumica je otkrila tajnu njihove uspješne veze. Na voditeljevo pitanje voli li se opuštati nenašminkana i u trenirci uvijek dotjerana glumica vrisnula je kao iz topa: – Ne, ne, ne, ne! Trenirka nikada! Žene, nemojte se zapuštati. Zar ne znate da je nošenje trenirke broj jedan svih razloga razvoda u Americi. Ona nije nimalo privlačna i razara svaki brak.

I kod kuće svaki dan nosim haljinice i našminkam se. Dan mi ne prođe bez maskare, pudera i rumenila. Tako sam zadovoljnija sobom i odmah privlačnija svojem muškarcu- otkrila Eva koja ne dopušta da joj se spuste standardi.

Nakon što je svojom izjavom uzburkala javnost u njenu obranu stao je i slavni hollywoodski šarmer. -Očito je da je Evina izjava s trenirkom bila šala. Trenirku nosi i sada, upravo 'tweeta' u njoj- napisao je Ryan na svom Twitteru.

Nedugo nakon toga javila se lijepa glumica i na svom Instagramu u humorističnom tonu potvrdila da je riječ o šali.

-Draga moja trenirko. Samo sam se šalila kada sam rekla da si ti broj 1 razloga svih razvoda. Svi znaju da su narančaste crocsice glavni uzrok svih razvoda. Bila je to jako loša šala i osjećam se grozno ako je bilo tko pomislio da sam ozbiljna- stoji na Evinom Instagramu uz fotografiju čega drugog nego njene trenirke.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>I ona je 'posrnula': Prelijepa glumica otvorila Instagram

>>Glumica zaboravila govor na humanitarnoj večeri: 'Oprostite, imam bebu i neispavana sam'

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
14:06 22.03.2015.

i što je još poručila?

DU
Deleted user
13:17 22.03.2015.

Ma kakve trenirke, razlog su tajice u onim prekomjernoj količini sala, užas, neke bi stvarno trebale priječi na islam i nositi burku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije