Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna djevojka

Emma Watson postala UN-ova ambasadorica dobre volje

emma watson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
08.07.2014.
u 17:17

Emma Watson otkrila je da će biti UN-ova ambasadorica dobre volje. Potvrdila je vijest na svom Twitteru...

Emma Watson otkrila je da će biti UN-ova ambasadorica dobre volje. Potvrdila je vijest na svom Twitteru. - Jako sam uzbuđena što ću početi raditi sa sjajnim ljudima u UN Women-u! Borit će se tako Emma za ravnopravnost spolova i osnaživanje žena. Ovo nije prvi put da je lijepa Emma radila u korist svog spola.

Odmah je krenula raditi na kampanju HeForShe, u kojem se muškarci i mladići pozivaju da pomognu s nejednakostima s kojima se žene moraju nositi svaki dan. Emma je, inače, diplomirala englesku književnost na Brownu.

>>Teško je bilo pratiti Diorovu reviju uz zlaćanu Charlize i Penna koji su se mazili u prvom redu

Ključne riječi

Komentara 1

IR
IRA
21:36 26.07.2015.

Zar je cudno, u vrijeme danasnjih dogadjanja, njena skoro otmica. Pravi razlog vjerojatno se nece saznati, ali u pozadini je vjerojatno, upravo ono za sto se zalaze. IRA P.S. Naravno, moze biti i ljubomora i sl. Ne vjerujem prici oo radnicima previse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije