Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš joj dobro pristaje

Teško je bilo pratiti Diorovu reviju uz zlaćanu Charlize i Penna koji su se mazili u prvom redu

Charlize Theron
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/29
08.07.2014.
u 09:08

Dugonoga ljepotica blistala je u kratkoj haljinici i cijelo vrijeme šaputala svom izabraniku na uhu, nježno razmjenjujući nježnosti.

Belgijski dizajner Raf Simons može stvarati čuda od materijala, proporcija, svjetlucavih aplikacija, no teško je bilo pratiti njegovu reviju za modnu kuću Dior na pariškom tjednu Haute Couture mode. Zašto?

U prvom redu sjedio je zlatni holivudski par. Doslovni zlatni. Oskarovka Charlize Theron u zlaćanoj je haljini privinula uz glumca Seana Penna pokazujući da njihova ljubav još uvijek cvate.

Dugonoga ljepotica blistala je u kratkoj haljinici i cijelo vrijeme šaputala svom izabraniku na uhu, nježno razmjenjujući nježnosti.

Foto: Reuters/PIXSELL

A, moda?

Treba li napominjati koliko je potpis Dior omiljen među najvećim filmskim zvijezdama današnjice. Visoka moda ove modne kuće glavni je as iz rukava kada se treba prošetati crvenim tepihom ispred Kodak Theatra na dodjeli Oscara.

Diorovo glavno lice lijepa Jennifer Lawrence reviju je pozorno pratila također iz prvog reda, a poglede je zaustavljala mlada Emma Watson.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Charlize Theron i Sean Penn ne mogu ni pozirati odvojeno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije