Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji potez

Emir Hadžihafizbegović u nevjerici: 'Stekao sam titulu engleskog lorda'

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
01.02.2020.
u 20:15

Poznati glumac Emir Hadžihafizbegović ugodno se iznenadio nakon što je dobio pismo iz Engleske.

Glumcu Emiru Hadžihafizbegoviću prije sedam dana stiglo je neobično pismo iz Velike Britanije.

Naime, za Avaz.ba otkrio je kako mu je obitelj iz Engleske poklonila zemlju za koju nije ni znao da ima, a uz to je stekao titulu engleskog lorda.

- Iz Engleske mi je prije sedam dana stiglo neobično i potpuno fascinantno pismo, kao i kompletna dokumentacija o poklanjanu jednog dijela zemlje meni, kao i stjecanju titule engleskog lorda – izjavio je glumac, a obitelj je izrazila želju ostati anonimna.

- Mogu samo reći da se radi o Bosancima koji dugo žive u Londonu i koji su me ovim činom potpuno šokirali. Naravno, u pozitivnom smislu – objasnio je Emir dodajući kako je razlog koji su naveli za ovakav poklon to što poštuju njegov lik i dijelo i žele mu odati počast. Svu dokumentaciju je ovjerio u Sarajevu, piše Avaz, a glumac je otkrio i zanimljivost da će u njegovoj putovnici pored imena stajati i nova počasna titula lorda koju je stekao. Osim toga, u sljedećih mjesec dana sprema susret s obitelji koja je poklonila zemlju. 

Kod njega će, otkrio je, ovog ljeta gostovati anonimna obitelj za vrijeme Sarajevo Film Festivala.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
22:23 01.02.2020.

Emire, ne sramoti se.

SJ
Samo ja
20:27 01.02.2020.

E jadna vam majka Englezi na sta ste spali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije