Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija na autocesti

Hadžihafizbegović: 'Susreo sam se s obitelji poginule i od tada mirno spavam'

Emir Hadžihafizbegović
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
08.01.2015.
u 09:20

Jedan od najvećih glumaca regije iskreno je progovorio o kobnoj nesreći gostujući u emisiji ''Pressing'' na N1 televiziji

Nakon kobne nesreće sredinom listopada u kojoj je jedna žena smrtno stradala, glumac Emir Hadžihafizbegović potpuno se povukao iz medija. Medijsku šutnju ipak je prekinuo gostovanjem u emisiji Pressing na televiziji N1. U razgovoru s Amirom Zukićem  progovorio je o tragediji koja mu je promijenila život.

– Vraćao sam se iz Sarajeva, gdje sam snimao film. Trebao sam poletjeti za Skoplje 13. listopada ujutro, a moj posljednji dan snimanja bio je 10. listopad. Imao sam dva slobodna dana. Odlučio sam otići u BiH, gdje su se održavali izbori. Producent mi je rekao da bih se trebao odmoriti jer dugo snimam. Ipak sam otišao i onda se dogodila nesreća – prisjetio se jedan od najvećih glumaca regije ne želeći otkrivati detalje s obzirom na to da istraga o nesretnom događaju još uvijek traje.

Hadžihafizbegović je otkrio i da se nedavno susreo s obitelji stradale žene. Kako sam kaže, tek nakon susreta s njima može mirno spavati.
– Izrazio sam želju da se vidim s njima i to se dogodilo. Dogovorili smo se da nećemo praviti sapunicu. Zahvaljujem im na reakciji i na načinu kako su sve tretirali – izjavio je glumac.

Gostujući u emisiji, Hadžihafizbegović je istaknuo da ne bježi od krivnje, no smatra da pravi krivac za nesreću nikada nije uhvaćen aludirajući na osobu koja je srušila svjetlosnu signalizaciju i pobjegla

Od tragedije koja mu se dogodila Emir se polako oporavlja, a dane većinom provodi u svom domu. Priznaje da mu nedostaju poslovni angažmani.

– Nedostaje mi gluma jer do prve predstave proći će skoro četiri mjeseca otkako ne glumim – zaključio je Hadžihafizbegović.

>>Emir Hadžihafizbegović pušten iz bolnice na kućnu njegu

>>Emir Hadžihafizbegović shrvan: Želim se sresti s obitelji Kuduz

Komentara 3

SB
sbb
11:23 08.01.2015.

Jel' mu nedostaje zatvor?

Avatar white socks
white socks
16:49 08.01.2015.

Nije to poginula nego ubijena. A slučaj će odradit sudstvo kao i druge povlaštene slučajeve, iz dobre obitelji, dobar glumac i slično.

FO
fora245
12:18 08.01.2015.

a da je vozio u granicama DOZVOLJENOG PREKORACENJA nista se nebi dogodilo a smrad je vozoio 200 na sat.mrs balijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije