Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška odluka

Elton John povlači se s glazbene scene, nakon 50 godina odustaje od nastupa

elton john
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/4
24.01.2018.
u 12:43

Glazbenik je, piše The Mirror, odlučio kako je vrijeme da se oprosti od glazbe i iscrpljujućih turneja.

Elton John više ne ide na turneje, odlučio je kako je nakon 50 godina vrijeme da se oprosti od nastupa, otkriva The Mirror.

U zadnjih desetak godina prodaja njegovih albuma je u padu i 70-godišnji pjevač odlučio je kako je vrijeme da se povuče. Navodno mu je i zdravlje  narušeno i više nema snage za svjetske turneje, a prvi znak da zaustavi tempo bio je prošle godine kada je završio na odjelu intenzivne njege i 12 dana je bio u bolnici zbog bakterijske infekcije.

Loše mu je bilo i 2013. godine kada je zbog upale slijepog crijeva i operacije morao otkazati koncert u londonskom Hyde Parku. Očekuje se kako će Elton uskoro dati i službeno priopćenje o povlačenju s glazbene scene. 

elton john
1/14

Komentara 9

ST
stimo
14:44 24.01.2018.

ne moze vise sjedit dobro je izdrzo i dosad mladi decki udaraju bez milosti

ME
medved12
16:24 24.01.2018.

stari derpe

DU
Deleted user
13:28 24.01.2018.

A štafetu, štafetnu palicu preuzima Hauser...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije