Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 3. razvoda...

Boris Novković ljubi balerinu, evo kako su se upoznali

Foto: Storypress
1/4
18.01.2018.
u 10:57

Pjevač je u vezi s balerinom Anom Hanić s kojom je nedavno bio i na odmoru u Dubaiju

Kantautor Boris Novković opet ljubi – od studenoga prošle godine u romantičnoj je vezi s lijepom Anom Hanić, balerinom zagrebačke Komedije. Da netko novi postoji u životu poznatog pjevača, otkrio je Story, koji je ulovio Borisa i novu odabranicu na povratku s putovanja u Dubai.

– Mogu samo reći da Ana i ja imamo lijep i kvalitetan odnos – potvrdio je Boris vezu sa Zagrepčankom koja je po struci defektologinja. Iako prilično škrt na riječima kada je riječ o privatnom životu, pjevač je ipak odlučio držati se pravila koje je nedavno otkrio za Blic – kako neće skrivati svoje veze.

Nakon razvoda od Zadranke Ines Katić Borisu ni na kraj pameti nije, tvrdi, bio novi romantični odnos te se posvetio sinovima Boni i Nou. No, ljubav je teško planirati – na koncertu u Komediji zagledao se u lijepu Anu Hanić dok je plesala step na pozornici. Nakon toga osjećao se, kako kaže, “kao da je zalutao u film ‘La La Land”.

1/6

Komentara 5

DU
Deleted user
12:09 18.01.2018.

Ljubi? Izrugujete tu riječ do kraja, lik ne ljubi nego je požuda u igri neko vrijeme i onda ispočetka....kao i svi celebrity-ji.....

LU
lukathereem
14:10 18.01.2018.

simpatičan je ali nažalost izgubljen slučaj

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:26 18.01.2018.

starac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije