Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena sapunica

Veliko finale 'Bit ćeš moja': Posljednji obračun rivala Kemala i Emira

Foto: Nova TV
1/7
23.01.2018.
u 11:53

Hoće li Nihan i Kemal zgrabiti priliku za sreću za koju su se borili ili će sudbina okrenuti kormilo, gledatelji će imati priliku doznati u posljednjoj epizodi serije. Veliko finale serije ne propustite u petak 26. siječnja, od 21.30 sati na Novoj TV!

Turska hit serija "Bit ćeš moja" od prvog dana emitiranja prikovala je gledatelje uz male ekrane svojom snažnom ljubavnom pričom, brojnim intrigama i tajnama, kao i raskošnom produkcijom, te je u prosjeku uz svaku epizodu bilo gotovo 530 tisuća gledatelja.

Tijekom emitiranih dviju sezona gledatelji su svjedočili jednoj sudbinski određenoj ljubavi čiji je put do sreće popločan brojnim nedaćama. Sasvim slučajan susret u korijenu je promijenio živote Kemala i Nihan koje tumače jedni od najpoznatijih i najtraženijih turskih glumaca Burak Özçivit i Neslihan Atagül Doğulu. Stup obrane k njihovoj sreći, Emir Karagözoğlu, kojega utjelovljuje glumac Kaan Urgancıoğlu, spreman na sve samo kako njih dvoje ne bi bili zajedno.

Da se radi o vrhunskom televizijskom proizvodu, sjajnim glumcima koji su vješto dočarali široku lepezu emocija, od ljubavi, sreće, mržnje, tuge, boli i razočaranja, svjedoči i to da je "Bit ćeš moja" prva turska serija nagrađena Emmyjem. Posljednja epizoda serije koju će gledatelji imati priliku pogledati u petak donijet će gledateljima kraj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nakon životne borbe za svoju ljubav, Nihan i Kemal naći će se pred posljednjom Emirovom klopkom koja će se ovoga puta.pretvoriti u igru smrti. Emir će povući zadnji potez da se revanšira Kemalu i oteti Nihan.

Za čuvaricu joj postavlja Asu koja uspije pobjeći iz umobolnice te će Asu dobiti priliku za osvetu koju je čekala. Emir će još jedanput uspjeti prisiliti Kemala da se nagodi s njim. No, ta će nagodba imati moć da promijeni sve. Svakim korakom rat se bliži svom vrhuncu i do samog kraja neće se znati tko piše pravila i kakav će biti uzvišeni pečat sudbine. Hoće li Nihan i Kemal zgrabiti priliku za sreću za koju su se borili ili će sudbina okrenuti kormilo, gledatelji će imati priliku doznati u posljednjoj epizodi serije. Veliko finale serije ne propustite u petak 26. siječnja, od 21.30 sati na Novoj TV!

Ovo je pet najgledanijih nastavaka popularne sapunice:

1. Zejnep je doznala spol djeteta i susrela se s Emirom kako bi s njim podijelila tu vijest te mu postavlja uvjet da se vjenča s njim u zamjenu za to da se ne vjenča s Hakanom.

2. Emirova rođendanska zabava bila je noć kad je Kemal započeo s otpetljavanjem velikog čvora u svojoj istrazi. Zbog snimke koju je poslušao preko telefona, Kemal shvaća da Ozanova smrt nije bila samoubojstvo nego ubojstvo. Raskrinkati tu istinu njegov je dug prema Nihan i vlastitoj savjesti.

3. Kemal je izašao iz zatvora i krenuo pripremati arenu kako bi se suočio s istinskim neprijateljem. Zejnep je primila prvi udarac
zbog pomaganja Emiru iz posve neočekivanog smjera.

4. Strašni tragovi i dokazi pronađeni u Asuinoj sobi upućuju na to da je Asu ubijena, pa policija kreće u akciju da pronađe njezino tijelo. Kemala uznemirava jedna druga istina koju nitko drugi ne zna: on je zadnja osoba koja je vidjela Asu.

5. Lejlino vjenčanje i sretni trenuci za Nihan koje je provela s Kemalom završavaju ulaskom u kuću gdje ju je dočekao bijesni Emir koji je fizički nasrnuo na nju. Nihan je pala niza stepenice i teško se ozlijedila, a njezinu majku Vildan Emir izbacio je iz kuće. Doznavši što se dogodilo, Kemal je pohitao spasiti Nihan.

1/16

Komentara 4

ST
Stillill
08:56 24.01.2018.

ISLAMIZACIJA EUROPE ! Sve je to projekt koji lagano uzima svoj danak,lagano nas i nase drustvo nagrizaju sa svih strana. Bit ces moja...osobno sam po zapadnoj europi vidio puno veza izmedju turaka i slicnih naroda i njemica npr. Bili su ti decki markantni za njih,privlacni,sve super u pocetku,al kad se ožene,pa kad Mehmed lupi šakom od stol,sad si moja,nema vise mrdanja..služi ženo. Bivsem kolegi turčinu,zena je sa djetetom pobjegla na sjever,dobio zabanu pristupa...Spoj nespojivog,previse razlika. Zato cure,nemojte dalje od avanture!

Avatar nadobudan
nadobudan
16:33 23.01.2018.

Sam završetak serije kvari sve ono dobro šta se je moglo gledati tijekom ovih sedam mjeseci.Nakon svega zapitaš se šta je pjesnik (scenarista) htio reći i koja je poruka kada Kemal pogiba zajedno sa glavnim negativcem Emirom koji je nanioo toliko zla obiteljima dvoje zaljubljenih. Nakon svega ostane gorak okus ovakvim završetkom serije koja je mogla i malo drugačije završiti.Nakon svega proživljenog u dugoj seriji Kemal i Nihan su trebali i morali imati sretan završetak.

NV
NV
13:05 23.01.2018.

Srbi janičari su pravili turke,a nas očito pravi turci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije