Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u istri je

Ella nakon prometne zavapila: 'Dosta me boli'

Foto: Youtube screenshot
1/7
02.02.2020.
u 08:00

Ella je nedavno objavila novi video na YouTubeu u kojemu je fanovima otkrila da je imala prometnu nesreću na stanici za tehnički pregled. Srećom, nitko nije nastradao, ali blogerica se našalila da je skoro rodila.

Blogerica Ella Dvornik ponovno se pojadala obožavateljima da se razboljela. Kazala je da je trenutačno u Istri sa suprugom Charlesom Perceom, te da traže kuću u Istri.

“Trenutačno se nalazim u Istri, gledamo kuće i svašta nešto. Charles je složio excellicu s nekretninama. Ima ih preko 40, pa držite fige da preživimo ovaj vikend. Ja sam se opet razbolila, no ovaj put imam i upalu uha i dosta me boli. Zaboravila sam na tu bol još od djetinjstva. Ako imate preporuku za nekog otorinolaringologa u Istri, javite mi jer kombinacija pun nos/upala uha/ bolno grlo je poprilično frustrirajuća u ovim zadnjim mjesecima trudnoće”, napisala je na Instagramu.

Ella je nedavno objavila novi video na YouTubeu u kojemu je fanovima otkrila da je imala prometnu nesreću na stanici za tehnički pregled. Srećom, nitko nije nastradao, ali blogerica se našalila da je skoro rodila. 

U videu je snimala kupnju novoga auta u društvu supruga Charlesa Pearcea. Prva nezgoda im se dogodila nakon samo nekoliko prijeđenih kilometara. 

''Dok smo čekali na stanici za tehnički pregled, čovjek koji je izlazio s parkinga zabio se u naš novi auto. Sva sreća, sve smo riješili ljudski i bez ikakvih ispada. Nitko nije ozlijeđen, a ja sam skoro rodila'', pojasnila je Ella u videu.

Podsjetimo, blogerica je u prošlom videu svojim pratiteljima govorila o carskom rezu te kako se osjećala nakon poroda. Rekla je kako je zbog morfija i anestezije nakon poroda svako malo gubila svijest te da je pričala i gluposti.

– Imala sam osjećaj kao da ne mogu doći sebi, ali nisam osjećala bol. Na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla sjetiti da sam  rodila i kada su mi donijeli Balie, pitala sam Charlesa zašto mi dovode tuđe dijete. On je odgovorio da je to Balie, a ja sam na to odgovorila; ali ovo je Azijatkinja. Sestra je bila cool i sigurno je i prije čula takve nebuloze. Pričala sam gluposti i pitala zašto tako plače i zašto je tako mala – ispričala je Ella u videu. Ožiljak nakon carskog reza joj se uopće ne vidi, kaže Ella. 

– Izgleda kao tanka roza crtica, nisko su mi to napravili i kao da nikada nisam ni rodila carskim. Ne bojim se ožiljka i to mi je najmanji problem – rekla je Ella. Dotaknula se i teme dojenja i ispričala je kako je nakon mjesec dana dojenja prešla na formulu i zbog toga je bila i na meti kritike. Ella će uskoro roditi svoje drugo dijete, a spol i ime još uvijek drži u tajnosti. 

 

Ključne riječi

Komentara 19

TK
Ten-kre
08:29 02.02.2020.

Odhebi više u skokovima.

Avatar Mann tga
Mann tga
08:33 02.02.2020.

Zaboli me za ovu

DU
Duslikr
08:55 02.02.2020.

Mi smo svi zavapili:"DOSTA"! #spasite nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije