Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život u Istri

Ella Dvornik oglasila na Instagramu da traži čistačicu: Kod mene sterilne kuće neće biti bar od moje ruke

Foto: Instagram
1/8
17.10.2021.
u 21:30

Obožavatelje je zanimalo i je li se udebljala nakon tretmana CoolSculpting, a Ella je priznala kako se malo udebljala i to tijekom preseljenja u Istru kada je uglavnom jela iz hranu iz dostave.

Ella Dvornik odlučila je odgovoriti na neka od pitanja koje su joj obožavatelji postavili na Instagram profilu. Jedno pitanje je glasilo: Kako si tako opuštena, mislim inače svi nešto glume na društvenim mrežama. Ella je na ovo pitanje odgovorila:

- Glumimo tu i tamo i u privatnom životu, a nekad smo i opušteni. Meni je draže da me prate kul ljudi kojima je do dobre zezancije nego do sterilne kuće, jer kod mene sterilne kuće neće biti bar od moje ruke. P.S. Tražim čistačicu u Istri, ako ima zainteresiranih, neka se jave. Zamolila je svoje pratitelje da joj više ne postavljaju pitanja o proširenju obitelji, jer je kaže, poduzela sve mjere da joj obitelj ostane na trenutnoj brojci. Pričala je i o tome kako se izvuče iz depresivnih stanja.

- Puno afirmacije, puno dobrih djela za druge i onda čekam da svemir odradi svoje. A još nikad nije razočarao. Moć pozitivnog razmišljanja je magija - poručila je blogerica i influencerica. Rekla je kako je oduševljena životom u Istri gdje je kupila kuću i iznenadila se kako se lako prilagodila novoj okolini. Redovito i vježba i pohvalila se kako tri puta tjedno po 90 minuta trenira uz pomoć osobne trenerice. Obožavatelje je zanimalo i je li se udebljala nakon tretmana CoolSculpting, a Ella je priznala kako se malo udebljala i to tijekom preseljenja u Istru kada je uglavnom jela iz hranu iz dostave, ali čim se vratila svojim navikama i čim je postala malo aktivnija i tog malog viška se lako riješila.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:22 17.10.2021.

Portal je odvojen od papirnatog izdanja. Zarađuju klikovima. Čak i ono što čitatelji mrze ipak učestalo kliknu. Stvaramo si kontru jer našim brojem klikova oni dobiju povratnu informaciju da je nešto dobro za profit kuće. Od danas mi ostaje jedino pamet u glavu i da ne klikam na očite trolerske članke Severine, Elle, Lalićke i ostalih "bitnih" osoba.

HR
Hrvatka
10:18 18.10.2021.

Jedna niskoristi ima obozavatelje (ocito bez pameti k'o sto je i sama), trazi cistacicu, (govori se o ciscenju kuce, pa bi to bila spremacica)....kud ode ovaj svijet da se najvise pise o takvima k'o sto su ona, njena mater isto niskoristi i slicnima 🤮🤮

LE
Lezerni
23:36 17.10.2021.

Jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije