Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže beba

Ekskluzivno! Boris Novković čeka dijete s 25 godina mlađom najseksi Hrvaticom

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
16.11.2018.
u 19:57

Sretnu vijest za Večernji list potvrdio je i sam Boris Novković.

Zagrebački pjevač Boris Novković i “Najseksi Hrvatica” 2016. godine Iris Volf uskoro će postati roditelji, doznali smo od izvora bliskog paru, a Boris nam je potvrdio vijest. – Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo.

Iako su se prijateljima pohvalili da znaju spol djeteta, nisu im željeli otkriti je li riječ o dječaku ili djevojčici, nego tek da su oboje željeli bebu.

Razlika u godinama

Irisini prijatelji kazali su kako buduća mlada mama blista u trudnoći koja prolazi bez ikakvih problema te da se, baš kao i Boris, jako veseli svemu što ih očekuje.

Boris i 25 godina mlađa Zagrepčanka u ljubavi su još od proljetos, a iako im zlobnici zbog razlike u godinama nisu predviđali dugu vezu, par je pokazao da je ljubav jača od svih prepreka i predrasuda. Često ih se može vidjeti u zagrebačkom Maksimiru kako šeću pse jer oboje obožavaju životinje.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

O svojoj vezi 24-godišnja manekenka se oglasila i na društvenim mrežama. Tako je ljetos objavila na Instagramu: “Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled”, napisala je Iris uz fotografiju na kojoj pozira na plaži zagrljena s Novkovićem.
O novoj izabranici popularnog pjevača više se počelo pisati kada je, prije nekoliko godina, postala druga pratilja Miss Zagreba te pobijedila na izboru za Najseksi Hrvaticu by Štajdi.

Idiličan odnos

Tada se Iris već bavila manekenstvom kao članica modne agencije Midiken, a istovremeno na Tekstilno-tehnološkom fakultetu studira modni dizajn. Privlači je visoka moda i svjesna je, kaže, da je u Hrvatskoj dizajnerima teško probiti se i nametnuti svoj pogled na modu, posebice ako su drugačiji od mainstreama.

Boris je bio oženjen glumicom Bojanom Gregorić. Pjevač se potom zaljubio u novinarku Luciju Matić, a bio je u braku i s Ines Katić. Njegovi prijatelji potvrdili su nam da je svaki brak ulazio iskreno vjerujući da će potrajati, no nije tip osobe koji bi ostajao u vezi u kojoj je nestalo ljubavi. Iz braka s Lucijom ima dvoje djece s kojima ima odličan odnos i s kojima provodi puno vremena.

Pogledajte i tko su najveće Hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 54

LU
luzer96
20:33 16.11.2018.

po čijim je kriterijima ona najsexi, ne bi se čudio da to pišu novinari 24 časa

NE
Nexo
23:59 16.11.2018.

Stari bio puno pametniji, prasnuo pola estrade, ali nije se hvalio!!!

LU
Lujo123
21:34 16.11.2018.

najseksi Hrvaticom - hahahahahahahahahahahahahaha - kakve vi gluposti meljete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije