Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Boris Novković: Ojačala me borba sa sinovim zdravstvenim stanjem

Boris Novković
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
26.04.2018.
u 10:09

Još uvijek je na ovim prostorima autizam tabu tema, ali na svu sreću stvari idu na bolje, kaže Boris Novković.

U razgovoru za Blic pjevač Boris Novković pričao je o roditeljstvu, djeci te zdravstvenim problemima svog sina Noe. U jednom statusu na Facebooku Novković je prije nekoliko mjeseci otkrio kako je njegovom sinu Noi dijagnosticiran autizam.

Boris kaže kako mu puno znači što je njegova priča inspirirala druge da se bore i kaže kako je njemu roditeljstvo sveta stvar. Kako bi što više vremena proveo uz  jedno vrijeme je zapostavio i karijeru i ne žali zbog toga.

- To mi nije bilo teško, čak je i dobro malo pauzirati. Najdragocjenije mi je da provedem vrijeme sa sinovima i najdragocjenije mi je da ima fantastičan odnos sa svojom djecom. To ne može zamijeniti ništa u životu - rekao je u intervju. Kaže kako ga je cijela situacija i borba s Noinom bolesti ojačala.

- Sve te ojača kao čovjeka. Sve što je prošlo kroz mene kao iskustvo, bilo loše, bilo dobro ili bolno. Za sve što se događa postoji neki razlog. Nismo mi na ovom svijetu da bismo bili liječnici, glazbenici, arhitekti, ovdje smo da učimo o nama samima kroz ovakve teške situacije - poručio je Novković i dodao kako je  razmjenjivao savjete s roditeljima čija djeca imaju autizam.

- Još uvijek je na ovim prostorima autizam tabu tema, ali na svu sreću stvari idu na bolje - kaže. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
18:09 26.04.2018.

ne mogu,baš ne mogu,ozbiljno shvatiti preljubnika,koji je ostavio ženu da se bori s ovim problemom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije