Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji prizor

Ecija Ivušić iznenadila objavom: 'Strojovođa mi je trubio, mislio je da se želim baciti'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/6
28.04.2020.
u 12:45

Bivša TV i radijska voditeljica s pratiteljima je podijelila nesvakidašnji prizor, ali i otkrila kako je svojim potezom zabrinula strojovođu.

Bivša voditeljica Ecija Ivušić svoje pratitelje na društvenim mrežama često časti svojim izazovnim fotografijama, no ovog se puta dogodio preokret. Ecija je naime obožavatelje razveselila prizorom na nebu koji je snimila na jednoj pruzi u Zagrebu. Zrake sunca među oblacima napravile su oblik srca, a ovaj nesvakidašnji prizor Ecija je odlučila ovjekovječiti.

1/5

"Je da mi je strojovođa trubio jer je mislio da se možda želim baciti, ali jednostavno sam morala ulovit ovaj trenutak. Nebo s porukom", napisala je Ivušić uz fotografiju koja je oduševila njezine pratitelje, među kojima je i Žanamari.

"Divnoooo", napisala je pjevačica u komentarima.

Foto: Instagram screenshot

Ecija je nedavno mnoge ganula i kolumnom u kojoj je progovorila o svojim strahovima.

"Cijeli život sam željela roditi curicu. Kad god bih zamišljala sebe s djetetom, pored mene je bila neka mala s dugom kosom i prćastim nosićem... Bojim se izdaje. Bojim se da ću ostati sama i neću imati djecu. Bojim se i ako nađem nekoga koga ću zvati svojim, na kraju neće biti pravi i da ako rodim djecu, neće biti sretna u ovom svijetu", napisala je Ecija koja je muškarcima uputila i jedan savjet. Savjetovala im je da pogledaju ono što je ona napisala te da će možda tako bolje razumjeti žene u čudnom stanju uma jer je, kako je naglasila, razumijevanje baza trenutačnih odnosa.

Što poznati rade u karanteni?

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
17:43 28.04.2020.

Drugi put ipak izaberi skok umjesto trošenja memorijskpg prostora na gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije