Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne krije tugu

Ida Prester očajna: 'Ovo radim već 20 godina, ne znam ništa drugo. To je moj život'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
28.04.2020.
u 10:44

- Znam da će se koncerti, festivali i eventi zadnji vratiti. Vjerojatno tek sljedeće godine. Nisam samo ja u krizi, tu su i stotine tonaca, tehničara, organizatora, event managera, umjetnika... Ne možemo puno, osim pružiti im svoju podršku i virtualnu ljubav - poručila je Prester.

Vrijeme u izolaciji mnogima pada sve teže. Jedna od njih je i Ida Prester koja se požalila kako joj nedostaje normalan život, društvo i posao.

- Jezivo mi nedostaje. Nastupi, zabavljanje publike, plesanje s njima, grljenje s nepoznatim ljudima s kojima dijeliš emotivni moment. Meni je to čarolija. Ne znate se, možda se nikad više nećete sresti, ali u tom trenutku dišete zajedno. Ovo radim već 20 godina, to je moj život, ništa drugo ne znam bolje raditi - otkrila je Ida.

1/6

- Znam da će se koncerti, festivali i eventi zadnji vratiti. Vjerojatno tek sljedeće godine. Nisam samo ja u krizi, tu su i stotine tonaca, tehničara, organizatora, event managera, umjetnika... Ne možemo puno, osim pružiti im svoju podršku i virtualnu ljubav. Držimo se svi, proći će to brzo. Vraćamo se jos jači i kreativniji - zaključila je Ida koja dane trenutno provodi u izolaciji sa suprugom Ivanom Peševskim i dvojicom sinova.

Ipak, ponekad tek nakratko 'prekrši' izolaciju kako bi obavila neke kućanske poslove poput iznošenja smeća. No, s obzirom na to da joj je to gotovo jedini izlazak iz zatvorenog prostora Ida se i za taj trenutak odlučila dotjerati pa je otpad odlučila otići baciti u izazovnom izdanju.

Foto: Instagram screenshot

- Izvinite, znam da je policijski čas, al ja izašla da bacim smeće.. Samo casual. Karantena, dan 854. - napisala je Ida nedavno uz jednu fotografiju na kojoj pozira u grudnjaku. Njezina objava oduševila je pratitelje koji su je obasuli komplimentima. 'Wow, ovo je već opasno!', 'Seksi mama', 'Ovo je najseksi fotka s rukavicama', pisali su joj u komentarima.

Što poznati rade u karanteni?

 

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Kalimero4
11:19 28.04.2020.

Na burzu pa prekvalifikacija u konobaricu,prodavačicu,frizerku,sobaricu,čistačicu..... i za promjenu nešto početi raditi.Ugodno i bogato od toga živjeti.

ED
edvardl
12:21 28.04.2020.

I ja sam do 95 radil 20 godina isti posal, no kad sam ostao bez njega, u međuvremenu sam promijenio, još tri zanimanja i pet raznih tvrtki! Lako je biti slobodni umjetnik, pogotovo na državnom proračunu i snimati filmove koje nitko ne gleda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije