Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Adam tražio pomoć od sestre, a ona je oplela po Nikolini

Foto: RTL
1/5
28.04.2020.
u 11:26

Nikolina i Adam odlučuju hoće li i dalje ostati zajedno, a za pomoć u donošenju konačne odluke zatražili su svoje sestre.

Gledatelji će večeras od 21 sat moći pratiti kako se dva preostala para, Nikolina i Adam te Gordana i Milan u showu "Brak na prvu" pripremaju za ponovno izgovaranje zavjeta u kojem će jedno drugom otkriti i kakve su njihove želje vezano za daljnji razvoj odnosa. Nekoliko dana razdvojenosti parovima će poslužiti da dobro promisle o svemu, a Nikolina je sve svjesnija kako bi odnos s Adamom bio puno drugačiji da se od početka opustila.

„Cijenim Adamovu strpljivost i pažnju jer u stvarnom životu mislim da nijedan muškarac ne bi trpio tolike uvrede i poniženja“, zaključila je Nikolina koja će pomoć za konačnu odluku tražiti i od svoje sestre. Tražit će je i Adam od svoje, ali neće čuti ono što želi. Naime, jasno će mu dati do znanja kako osobu poput Nikoline ne želi vidjeti blizu svog brata.

1/12

Gordana i Milan razišli su se na nekoliko dana u pomalo tužnoj atmosferi, svjesni da će nedostajati jedno drugom. No hoće li kod njih vrijediti ona „daleko od očiju, daleko od srca“ doznat će se večeras od 21 sat na RTL-u, odmah poslije novog zabavnog kviza „10 pitanja“!

Ključne riječi

Komentara 1

PI
Piksy
06:36 29.04.2020.

Sestra mu je sve super rekla u vezi Nikoline i slazem se 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije