Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska turneja

Eagles of Death Metal vraćaju se u Europu, u Zagrebu nastupaju u veljači

Eagles of Death Metal
Foto: Reuters/PIXSELL
16.12.2015.
u 17:21

Fanovi koji kobne večeri bili na pariškom koncertu u dvorani Bataclan imaju pravo preuzeti besplatne ulaznice za koncert koji će održati 16. veljače u Olympia Theatreu u Parizu

Bend Eagles Of Death Metal, tijekom čijeg se koncerta u Parizu 13. studenog dogodio teroristički napad islamista, 2016. godine vraća se u Europu kako bi održali nedavno odgođene koncerte. 

Novim datumima "The Nos Amis turneje" bend će nastaviti turneju koja je ranije prekinuta radi tragičnog događaja koji se dogodio 13. studenog u dvorani Bataclan u Parizu.

Fanovi koji su te večeri bili na koncertu imaju pravo preuzeti besplatne ulaznice za koncert koji će održati 16. veljače u Olympia Theatreu u Parizu. Svoje besplatne ulaznice moći će preuzeti do 20. siječnja na istim prodajnim mjestima gdje su kupili ulaznice za koncert u Bataclanu. Nažalost, u vrijeme kada se bend vrati na turneju, dvorana Bataclan neće još biti otvorena.

Fanovi koji su kupili ulaznice za koncerte koji su s trebali održati u Europi, uključujući zagrebački koncert u Tvornici kulture, među prvima mogu osigurati svoje ulaznice za novi datum. Samo za fanove koji su imali kupljenu ulaznicu za prije najavljeni datum (1. prosinca 2015., Tvornica kulture) svoju ulaznicu za EODM koncert koji će se održati 19. veljače 2016. u Tvornici kulture mogu kupiti u pretprodaji. Pretprodaja putem INmusicova webshopa počinje u četvrtak (17. 12. 2015.) u 10:00 i trajat će 24 sata. Pretprodaja u prvih 24 sata vrijedi samo za one koji su kupili ulaznice za otkazani koncert. Svi ostali ulaznice mogu kupiti od petka 18. 12. 2015.

>> Eagles of Death Metal: Jedva čekamo da se vratimo u Pariz i ponovo zasviramo u Bataclanu

Komentara 2

LO
lojtra1
11:37 17.12.2015.

Zašto bi itko normalan pozivao kontroverzne glazbenike na koje se lijepe teroristi? Zar nam možda fale?

ZZ
zzz
21:33 16.12.2015.

brzo su se oporavili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije