Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncerti

Dubioza kolektiv i S.A.R.S. 31. srpnja u pulskoj Areni

dubioza kolektiv
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/2
25.02.2015.
u 09:40

Oba benda u Arenu donose gotovo 4 sata programa

Najveća regionalna glazbena atrakcija, Dubioza Kolektiv, održat će veliki samostalan koncert u pulskoj Areni u petak, 31. srpnja. Kao specijalni Dubiozini gosti stiže beogradski S.A.R.S.

Jedan od najvažnijih glazbenih događaja nadolazeće ljetne sezone u Hrvatskoj odigrat će se u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli.

U godini izrazito rijetkih Dubiozinih koncerata u Hrvatskoj ovo je njihovo prvo najavljeno pojavljivanje jer će grupa biti orjentirana na najveće festivale Starog kontinenta. Diskografski je Dubioza bila aktivna i u 2014. objavivši zapaženi EP “Happy Machine”, a njihov posljednji dugosvirajući materijal, “Apsurdistan”, uskoro će proslaviti drugi rođendan.

S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri. Proljeće pred nama obilježit će upravo njihovo “Proleće”, novi studijski album čiji je datum objavljivanja 8. ožujak. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije.

Dakako, i Dubozi i S.A.R.S.-u ovo će biti premijerni nastup u Areni i onaj koji će posebnim slovima biti upisan u njihove biografije. Oba benda već su davno pokorila većinu regionalnih dvorana i festivala i s izuzetno puno “utakmica u nogama” stižu na sasvim posebno “borilište”. Oba benda u Arenu donose gotovo 4 sata programa.

>> Brkovi spremili akciju za friško razvedene muškarce!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije