Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival elektronske glazbe

Dub Vision i Sick Individuals zvijezde Forestlanda 2015

Dub Vision
Foto: PR FOTO
13.04.2015.
u 21:20

Treći po redu festival elektronske glazbe u Međimurju će se održati od 7-9 kolovoza, a objavljeni su i prvi "headlineri" festivala

Bliži se kolovoz, a time i festival Forestland, EDM festival koji oblikuje regiju i trendove. Treći po redu festival elektronske glazbe u Međimurju će se održati od 7-9 kolovoza, a objavljeni su i prvi "headlineri" festivala!

Dub Vision dvojac je iz Spinnin Records!, dok su drugi headlineri Sick Individuals danski EDM duo sa nizom prestižnih i kvalitetnih suradnji. Suradnja sa Axwellom i hiit ljeta 2014. "Blueprint" lansirali su dvojac Sick Individuals u nebesa elektronske scene.

Glavni potpis Sick Individuals jesu remixevi a u svojem portfelju drže brojne suradnje i prerade hitova za legende scene od Aviciijevog "Addicted To You" pa sve do Rihanne i Davida Guette i "Right Now".

>>Otvaranje ljetne sezone u Culture Clubu Revelin obećava sjajno ljeto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije