Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban razlog

Doris Pinčić pohvalila se novim uspjehom i pozirala u društvu roditelja koje ne pokazuje često

Doris Pinčić
Foto: Instagram
1/7
06.05.2022.
u 14:41

- Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima - napisala je Doris u opisu fotografije na svom Instagramu na kojoj pozira s roditeljima dok u ruci drži buket cvijeća i zasluženu diplomu.

Voditeljica Doris Pinčić (33), koju gledatelji prate gotovo svakog jutra u  HRT-ovoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', pohvalila se novim uspjehom. Doris je još u listopadu prošle godine uspješno obranila diplomski rad na jednoj zagrebačkoj Visokoj školi za komunikacijski menadžment, na kojoj je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću, a sada se pohvalila i fotografijama sa svečane promocije. 

- Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima - napisala je Doris u opisu fotografije na svom Instagramu na kojoj pozira s roditeljima dok u ruci drži buket cvijeća i zasluženu diplomu. Ispod fotografije odmah su se zaredale čestitke koje su Doris uputile i neke poznate dame poput redateljice Arije Rizvić, pjevačice Ivane Marić te voditeljice Mirne Maras Batinić. 

Nakon što je diplomirala Doris je poručila da ulaganje u sebe nikada nije uludo potrošen novac i vrijeme te da će nakon diplome nastaviti s obrazovanjem. Ranije je diplomirala i na Akademiji glume i lutkarstva u Osijeku, a studij upravljanja odnosu s javnošću upisala je prije nešto više od dvije godine.

Inače, Doris se nedavno u fokusu javnosti našla i zbog nove ljubavi s 13 godina starijim menadžerom Davorom Guberovićem iz Daruvara. - Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - kratko je rekla Doris za Gloriju.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Ključne riječi

Komentara 5

MA
mare0801
15:50 06.05.2022.

završila 2 godine na privatnom veleučilištu, a kostimirana kao da je na Oxfordu studirala.

BU
Butterbur
15:15 06.05.2022.

Treba njenu facu staviti na Gavrilović paštetu

SA
satroman
08:51 07.05.2022.

Fak ju, Doris, koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije