Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolje prijateljice

Domenica prvi put progovorila o vezi Hane i Graše: 'Taj dan kad je ta vijest objavljena...'

Foto: Promo, Zarko Basic/Pixsell
1/7
22.10.2021.
u 15:52

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) još su uvijek pod povećalom javnosti zbog romanse koja se rasplamsala prije nekoliko mjeseci.

Ne prestaje interes javnosti za novi par na domaćoj estradnoj sceni. Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) još su uvijek pod povećalom javnosti zbog romanse koja se rasplamsala prije nekoliko mjeseci. Svoju ljubav nastoje držati podalje od medija, no poznato je da se Hana Huljić o novoj ljubavi među prvima povjerila bliskoj prijateljici Domenici. 

''Znam da ona ne bi pričala za mene, tako ne bi ni ja za nju, želim biti skroz sa strane od toga, ali naravno ne mogu me zaobići ta pitanja. Mislim da mi je na dan kad je izašlo to sve u medije imala sam više poziva nego kad izbacim pjesmu'', kazala je Domenica za IN magazin

Novu ljubav svoje prijateljice samo je kratko komentirala. ''Ja znam kakva sam ja po pitanju toga jer čini mi se da koliko god mogu taj neki privatni život ostavljam za sebe iako sam javna osoba, ako sam ja takva, Hana je još na entu od mene. Ipak je ona kćer poznatih roditelja i mislim da je to neki teret s kojim je ona od malih nogu i navikla se na to'', istaknula je Domenica. 

Foto: Promo

Podsjetimo, vezu svoje kćer i Petra Graše ekskluzivno je za Večernji list komentirao i njezin otac Tonči Huljić.  - Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa kako bismo priveli kraju snimanje pjesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i s realizacijom pjesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote u njima i ostaju, a na to ne utječe agregatno stanje njihovih odnosa – kazao je Huljić za Večernji list. 

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin ubio snimateljicu na setu

Komentara 1

Avatar BlackCalder
BlackCalder
16:04 22.10.2021.

Tako je Nediljka! Prije ne tračaju. 🤐

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije