Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao fanove

Domaći pjevač donio odluku: 'Opraštam se od koncerata'

Dražen Zečić
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja
1/4
29.05.2019.
u 12:51

– Godine čine svoje. Što je rekao jedan moj prijatelj, dan mi prolazi jako, jako sporo, ali godina mi proleti – rekao je Dražen Zečić u intervjuu za IN Magazin na Novoj TV. Pjevač je tako objasnio odluku da se oprašta od koncerata.

Dražen Zečić već je počeo odbijati koncerte, a kao razlog odluke navodi da ima potrebu za mirom.

– Kako starim, sve manje mogu pojesti, manje mogu popiti, manje mogu spavati – priznao je pjevač u intervjuu za IN Magazin na Novoj TV.

Opraštam se od koncerata i od odgovornosti, ali ne i od pjevanja – istaknuo je u nastavku razgovora. Na sceni je 51-godišnji glazbenik već 30 godina, a zbog godina koje su ga sustigle smatra da publici više ne može dati sve od sebe, što priznaje da je zapravo i normalno.


– Jednostavno se više ne možete nositi sa svim stvarima, teško je stići u istome danu na dva sprovoda i dva vjenčanja, dvoje ljudi podržati u tuzi, a dvoje u veselju – objasnio je Zečić koji smatra da mu novac trenutačno uopće nije bitan.

– Za sljedeću godinu namještam si onoliko koncerata koliko mi je dovoljno da održim firmu i plaćam radnike, ništa više od toga –  tvrdi Dražen dodajući da ne zna hoće li svirati u klubovima, sam uz priču i pjesmu, baš kao na početku.

Pogledajte kakve su haljine nosile naše i hollywoodske zvijezde

Ključne riječi

Komentara 20

PR
prsutsir
14:08 29.05.2019.

Sa 51 godinom više ne može nastupati,Jagger sa 75 još pretrči 10-tak km po koncertu!

CR
crocro
15:18 29.05.2019.

Da ovo čuje Stjepan Jimmy Stanić, samo bi se nasmješio i poslao ih po žvake.

ZA
zagabria2
13:15 29.05.2019.

Ne idi zekooo. U šumi su lovci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije