Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno otkriveni

Domaći glumac prebolio staru ljubav! Već 3 mjeseca ljubi 13 godina mlađu kolegicu

hrvoje klobucar ana marija percaic
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/9
20.04.2016.
u 10:51

Hrvoje i ja provodimo vrijeme zajedno. On je iznimno šarmantan i duhovit muškarac. S njim nikada ne može biti dosadno, kazala je samozatajna glumica

Nakon rastanka od Helene Minić glumca Hrvoja Klobučara rijetko se moglo vidjeti u ženskom društvu. Ipak, posljednja tri mjeseca glumac uživa u ljubavi s 13 godina mlađom kolegicom Ana-Marijom Percaić, piše Story.

Par je prvi put snimljen prošle subote kada su nakon njezine predstave "Na zlu putu" zajedno otišli u njegov dom. 

– Hrvoje i ja provodimo vrijeme zajedno. On je iznimno šarmantan i duhovit muškarac. S njim nikada ne može biti dosadno i to je sve što vam mogu reći o temi Hrvoja i mene – kazala je samozatajna glumica koja je odnedavno počela surađivati s Histrionima

– Prije mjesec dana smo premijerno izveli predstavu "Na zlu putu" koju je publika odlično prihvatila. Meni je to najbolja moguća nagrada za uložen trud i rad – kazala je 29-godišnja glumica. 

Vezu s mladom glumicom Hrvoje Klobučar nije htio komentirati. – Volim čuvati privatni život samo za sebe. Tako sam funkcionirao prije deset-petnaest godina, a toga se pravila pridržavam i danas – kratko je kazao 42-godišnji glumac.

>>Hrvoje Klobučar u humanitarne svrhe prerušio se u mačića

>>Helena i Hrvoje snimili spot u gradu u kojem su se zaljubili

Komentara 7

DO
dommar36
21:40 20.04.2016.

po treci put danas...briga nas za njihove snosaje....imam pravo dat svoje misljenje..sloboda govora..nikog ne vrijedjam..hvala..al zaista me ili nas briga za njihove s n o s a j e...

MA
maxxxx
11:39 20.04.2016.

Jel ima neki glumac ili glumica da su u braku barem 7-8 godina, a o nekakvih 20 godina da ne pitam?

ST
strsljen2013
11:19 20.04.2016.

Zaustavi policajac Muju i kaže:"dajte mi vašu vozačku!" Mujo odgovori:"idi ti lijepo položi pa ćeš je imati !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije