Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moon'

Domaće ljepotice uživale na otvorenju novog kluba u Zagrebu

vlatka pokos
Foto: Bruno Zlomislić
1/15
20.10.2015.
u 14:00

Vlatka Pokos, Iva Jerković, Sementa Rajhard, Aleksandra Grdić i Sandi Cenov nisu propustili otvorenje novog zagrebačkog IN mjesta

Proteklog vikenda službeno je otvoren 'Moon', nova zagrebačka oaza koja je privukla brojne pobornike odlične klupske glazbe, zabave i vrućih plesnih ritmova, koji su, zbog dobrog izlaska, otišli čak do ''mjeseca''.

U ovom slučaju, njihovo odredište slijetanja bio je Cibonin toranj, u prolazu Savske 30, a proslavili su ga uz house, r'n'b i pop ritmove sjajnog DJ-a Emilia Dalbelle te virtuoza na saksofonu - Jakšu Jordesa, dok će ubuduće ovdje goste dočekivati i strana DJ imena, koja vladaju svjetskom elektronskom scenom.

Svi oni koji su se odvažili na ovo ''putovanje'', uključujući i poznata imena s javne scene kao što su Vlatka Pokos, Iva Jerković, Sementa Rajhard, Aleksandra Grdić i Sandi Cenov uživali su u prekrasnom, modernističkom i prigodnom ambijentu kluba, kojeg potpisuje mladi i uspješni arhitekt Jan Pivac.

Iako je doživljaj potpun, ova svemirska misija će, zbog svojih pristupačnih cijena, biti dostupna i zanimljiva svima – od partijanera do pripadnika brojnih urbanih subkultura, ali i sportskih fanova, budući da će se ovdje održavati i svi after partyji euroligaških utakmica KK Cedevita.

>>Novi noćni klub "Moon" u subotu otvara svoja vrata!

Komentara 5

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
14:51 20.10.2015.

Nadam se samo da niti jedna nije prevarila svojega supruga/dečka, kao što to navodno biva na takvim okupljalištima.

PA
pan-am
16:03 20.10.2015.

Krava se otelila u Požegi ,eto to bi bila vijest koja bi Plijenila veću pažnju čitatelja a ne ovo .

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:36 20.10.2015.

Pa kaj VP nije otišla u Kanadu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije