Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u vintageu

Dijelimo ulaznice za Trobecove krušne peći

Trobecove krušne peći
Foto: Promo
1/5
13.10.2014.
u 11:44

Dvoje najbržih čitatelja koji nam se jave na mail nagrade@vecernji.net s predmetom poruke Trobec nagrađujemo s 2 karte za dvije osobe!

Iako kontroverznog naziva, Trobecove krušne peći jedna su od najljepših priča domaće underground glazbene scene pa je stoga i Vintage Industrial Baru posebna čast najaviti njihovo koncertno gostovanje u četvrtak 16. listopada!

Imenovani po najpoznatijem slovenskom serijskom ubojici, Trobecove krušne peći formirale su sastav 1981. godine i krenuli pravcem rastrzanog avangardnog, čvrstog noise funka-punka protkanog crnohumornom poetikom i tjeskobnom atmosferom.

Dvoje najbržih čitatelja koji nam se jave na mail nagrade@vecernji.net s predmetom poruke Trobec nagrađujemo s 2 dvije karte za dvije osobe!

Put TKP-i trajao je sve do 1987. godine kada se zbog ondašnjih prilika koje su se kosile s njihovim 'čudnim' bivanjem ugasio. Trideset godina kasnije, škrinju prepunu blaga njihove karijere otvorili su Kornel Šeper (Kekere Aquarium), Igor Mihovilović (Guranje s litice) i Igor Banjanin (Dirty Old Label) koji su u suradnji sa skupinom anonimnih fanova i nezavisnih izdavača (Bučni stripovi, Dare The Divine, DHPAK47, Doomtown Records, Front Rock - Subkulturni azil, Geenger Records, Hello Bing, Humanita Nova, Karma Music Shop, Ne Records, Okata piramida Records, Slušaj najglasnije! i Timjku bžju! Records) njihov legendarni album "85" kojeg je producirao Borut Činča iz Buldožera otisnuli na visokokvalitetnom 180 gramskom vinilu.

Foto: Promo

Uz album dostupan u luksuznom gatefold pakiranju za čiji se izgled pobrinuo neumorni tandem Kujundžić/Vranić dostupna su i 2 CD-a na kojima se nalaze demo snimke kao i audio i video koncertni zapisi, a cijeli je paket objavljen pod naslovom "S mukom žvaču trubadurov vrat".

Bend se ponovno okupio te kao takav odsvirao koncerte u legendarnim klubovima Mochvara i KSET, a sada je na red došao još uvijek mladić Vintage Industrial Bar. Karte u pretprodaji po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u samom klubu dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 40 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije