Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predozirala se?

Djevojka Jima Carreya počinila samoubojstvo

jim carrey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.09.2015.
u 17:26

53-godišnji glumac s Cathrionom je prohodao 2012. godine. Nakon nekoliko mjeseci su prekinuli, a svoju romansu ponovno su obnovili u svibnju. Prije nekoliko dana uslijedio je i drugi prekid.

Beživotno tijelo 28-godišnje djevojke glumca Jima Carreya pronađeno je u ponedjeljak navečer u Los Angelesu, javlja TMZ.

Cathriona White iza sebe je navodno ostavila i oproštajno pismo koje je naslovila na slavnog glumca i u kojem se osvrnula na njihov prekid koji se dogodio nekoliko dana ranije. 

Pretpostavlja se da je preminula od predoziranja lijekovima s obzirom na to da su pokraj tijela pronađene tablete. 

Carrey, 53-godišnjak,s  Cathrionom je prohodao 2012. Nakon nekoliko mjeseci su prekinuli, a svoju romansu ponovno su obnovili u svibnju. 

Na svom Twitteru Cathriona se posljednji put oglasila prije četiri dana uz status: ''Odjavljujem se s Twittera, nadam se da sam bila svjetlost svojim najbližima i najmilijima.''

>>Nakon 20 godina Jim Carrey i Jeff Daniels vraćaju se kao megatupani

>>Jim Carrey kao dječak radio u tvornici i živio u kamionu

Komentara 9

ST
Stjef
20:06 29.09.2015.

Tekst prevela: Jadranka Kosor, lektorirala Ingrid Antičević Marinović.

MI
minimini
19:09 29.09.2015.

"I hope I have been a light to my nearest and dearest. " Nadam se da sam BILA svjetlo svojim najbližima i najdražima. Iako je težište na najavi odlaska, tekst je trebalo bolje prevesti. Osvrće se na prošlost jer zaza buduće možda nije mogla znati...

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
19:11 29.09.2015.

Vaš prijevod riječi s Twittera baš i nije najsjajniji....ne da "će biti bliže", nego "da je bila svjetlost za najbliže i najdraže"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije