Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Djevojka brata Novaka Đokovića osvrnula se na situaciju u Australiji: 'Tužna sam. Uznemirena'

Foto: Instagram/Pixsell
1/11
06.01.2022.
u 11:32

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, sa Saškom je u vezi nešto više od 10. mjeseci, kako navode srpski mediji. Posljednja tri žive skupa i trenutno traže novo zajedničko ljubavno gnjezdo.

Nakon što je tenisaču Novaku Đokoviću odbijena viza u Australiji, o situiaciji se oglasila i djevojka njegova brata Đorđa, Saška  Veselinov. 

- Tužna sam. Uznemirena. Ovo nije samo Novakov problem, ovo također nije ni pitanje sporta. Živimo u svijetu gdje nam oduzimaju pravo na izbor. Pravo na slobodu i privatnost. Doslovno nam s osmjehom na licu crtaju da smo mali. Toliko mali, da neke situacije pokazuju kako ne možemo odgovaraTI ni za svoje živote. Zakon je izgubio vrijednost. Više nema dve strane, za i protiv. Sad si ili za, ili te nema - napisala je. 

Foto: Instagram

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, sa Saškom je u vezi više od 10. mjeseci, kako navode srpski mediji. Posljednja tri žive skupa i trenutno traže novo zajedničko ljubavno gnjezdo. 

Podsjetimo, lokalne vlasti države Viktorije, čiji je Melbourne glavni grad, nisu Đokoviću odobrile ulazak u zemlju jer nije cijepljen, a potom nije podnio odgovarajući zahtjev. Đokovićev je navodno aplicirao za pogrešnu vizu, koja ne podržava medicinsko izuzeće za cijepljenje. Đoković je vjerovao kako je preskočio najveći problem kada je dobio liječničku dozvolu za nastup na prvom Grand Slam turniru sezone. Međutim, Đoković se našao u problemima jer nije pravilno ispunio obrazac za vizu.

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 2

LE
LeonardoGoldman
11:45 06.01.2022.

Saška, u pravu si. Ostaje nada na vama mlađima da se borite za slobodu. Uvijek se isplatilo. Totalitarizam uvijek propadne samo se treba boriti.

BR
Br19
04:42 08.01.2022.

Podrška Noletu dolje Australijskom rasizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije