Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POLJSKOJ

Djevojka bivšeg Dinamovog nogometaša pokazala kako pomaže izbjeglicama iz Ukrajine

Anđela Šimac
Foto: Instagram
1/12
01.03.2022.
u 08:45

- Darujem svoju odjeću veličine XS, S i M izbjeglicama iz Ukrajine koje dolaze ili se već nalaze u Poljskoj. Trenutno sam u Varšavi i molim Poljake da mi pošalju sve što znaju - napisala je Anđela Šimac uz fotografiju

Sinjanka Anđela Šimac (25), djevojka bivšeg nogometaša Dinama Lirima Kastratija (22) na Instagramu je objavila kako pomaže izbjeglicama iz Ukrajine, koji su stigli u Poljsku. 

Naime, Lirim trenutačno igra za legiju iz Varšave, a Anđela s njim živi u glavnom gradu Poljske. Objavila je priču  fotografiju na kojoj sjedi na podu okružena torbama i odjećom koju slaže i razvrstava kako bi ju mogla donirati Ukrajincima koji su pobjegli iz zemlje sa samo osnovnim potrepštinama.

Foto: Instagram

- Darujem svoju odjeću veličine XS, S i M izbjeglicama iz Ukrajine koje dolaze ili se već nalaze u Poljskoj. Trenutno sam u Varšavi i molim Poljake da mi pošalju sve što znaju - napisala je uz fotografiju.

Inače, Anđela je trenutno u osmom mjesecu trudnoće, a ovo proljeće par će se po prvi puta okušati i u roditeljskoj ulozi.  Za ljubav Anđele i Lirima doznalo se sredinom siječnja prošle godine kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Njihov odnos nije uvijek bio savršen i par je imao dosta turbulentan odnos i u travnju ove godine su i prekinuli zbog Lirimove ljubomore. Prekinuli su nakon što je procurio video od prije dvije godine u kojem Anđela plače dok talijanski nogometaš Mario Balotelli, s kojim je nekada bila u vezi, nezainteresirano igra PlayStation.

VIDEO: Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije