Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodari gramafona u Tvornici kulture

DJ-i Phat Phillie i Cesar zagrijat će atmosferu prije DJ Shadowa i Cut Chemista

Phat phille
Foto: Promo foto National Geographic
1/6
23.01.2015.
u 12:03

DJ-i Phat Phillie i Cesar nastupit će kad predgrupa DJ Shadowu i Cut Chemistu na zagrebačkoj stanici velike 'Renegades Of Rhythm' turneje u Tvornici kulture 9. veljače.

DJ-i Phat Phillie i Cesar nastupit će kad predgrupa DJ Shadowu i Cut Chemistu na zagrebačkoj stanici velike “Renegades Of Rhythm” turneje u Tvornici kulture 9. veljače.

DJ Cesar za ovu priliku sjest će u autu u Hannoveru i dovesti u Zagreb najfiniju selekciju vinila iz svoje godinama skupljane zbirke. Provjereno veliki fan DJ Shadowa i Cut Chemista udružit će za ovu priliku snage i vještine s Phat Philliejem, našim najistaknutijem hip hop aktivistom, DJ-em i radijskim urednikom koji je na sceni već više od dva desetljeća. Dakako, Phillie i Cesar odvrtit će “vinyl-only” set kao i Shadow i Chemist.

Dva gospodara gramofona donose u zagrebačku Tvornicu kulture turneju 'Renegades Of Rhythm' posvećenu radu i nasljeđu velikog Afrike Bambaate, možda i najvažnijoj osobi u povijesti hip hopa. Na šest gramofona Shadow i Cut Chemist vrte isključivo vinile izvučene iz impresivne Bambaatine kolekcije od 40.000 ploča trajno pohranjenih u arhivi Sveučilišta Cornell. 
'Program koji izvodimo je višeznačan… Bambaataa kao izvođač, istražujući utjecaj njegovih klasika poput “Planet Rock”, zatim Bambaataa kao kolekcionar s beatovima koji su definirali hip hop, te na kraju Bambaataa kao mirotvorac i snaga društvene promjene. Utjecao je na genracije diljem svijeta i osjećali smo obavezu da ovom učinimo dobro.' – izjavio je tijekom planiranja nastupa DJ Shadow. 

Nastup u Tvornici kulture prvo je gostovanje ovih kultnih glazbenika u Hrvatskoj.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji iznose 90 kn, a na dan koncerta 110 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr 

>>Kultni DJ Shadow i Cut Chemist dolaze u Zagreb!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije