Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afterparty ZFF-a

Disciplin A Kitschme za 222 vjerna obožavatelja nastupa u Purgeraju

Disciplin A Kitchme
Disciplin A Kitchme
19.10.2009.
u 19:19

U četvrtak u zagrebački klub Purgeraj dolazi kultna skupina Disciplin A Kitschme koja će biti savršeni nastavak zabave na Zagreb film festivalu

Ovaj četvrtak u sklopu ZFF-a u Purgeraj dolazi jedan od najutjecajnijih i najkreativnijih sastava scene bivše Jugoslavije - Disciplin A Kitschme. Na čelu s glazbenikom "širokih razmjera" legendarnim Kojom, Disciplina će se na podij u Purgeraju popeti u 22 sata, a ulaznice kojih će se u prodaju pustiti samo 222 mogu se nabaviti po cijeni od 100 kuna (120 kuna na dan koncerta). Disciplina postoji još od 1981. godine, a posljednji album “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?” izdali su prije dvije godine. Stilski opisati Kitschmu potpuno je promašen zadatak, budući su mnogi pokušaji kritičara da ih zauzdaju odrednicama kao što su: funk-rock, noise-rock, jazz fusion, drum & bass i sl. završili kratkih rukava. 

Disciplin A Kitschme puno je više od glazbe, znatno više od showa, i svakako više od nje same, ona je jednostavno - način života.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije