Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željana Rađa

Dino Rađa emotivno o bivšoj supruzi: Nije joj bilo lako

Dino Rađa
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
10.10.2018.
u 15:08

Bivši košarkaš napisao je objavu na Facebooku koju je posvetio bivšoj supruzi Željani i istaknuo je koliki je ona doprinos dala njegovoj karijeri.

Dino Rađa ušao je u Kuću slavnih nedavno i tako je postao treći hrvatski košarkaš kojem je odano ovakvo priznanje.

Kada je priman u Hall of Fame ovaj bivši košarkaš u govoru se zahvalio svojim sinovima i drugoj supruzi Viktoriji, a sada je na Facebooku posvetio objavu svojoj prvoj supruzi Željani koja je s njim prolazila kroz najteže periode na početku njegove karijere.

 

Foto: Nino Strmotić/Pixsell

- Željana. Ko ne zna to mi je bivša žena. U ciloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani a kako nismo imali vrimena izlazit vanka dosta nas smo se međusobno simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Ja 18-19 a ona 19-20 godina. Oženili smo se 90te godine prije mog odlaska u Rim. Vatrogasni dom u Kastila. 70 ljudi, između ostalih piva nam je i Oliver. Ka prijatelj a ne ka bend zadužen za muziku. Posli Rima je bila s menon u Bostonu sve 4 godine. Ja san u to doba bija skroz posvećen košarci.  Nije se izlazilo nigdi. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jest u određeno vrime da se može spavat šta više i odmarat.  - napisao je Rađa na Facebooku. 

U nastavku objave ističe kako je njihov razvod njihova privatna stvar, ali su i nakon toga ostali u dobrim odnosima i naglasio je koliko je Željana imala veliki doprinos u njegovoj karijeri.

- Moralo se jest u određeno vrime da se može spavat šta više i odmarat. Uloga žene u životu sportaša se previše gleda kroz cipele i torbe a niko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vrimena bit sama, pogotovo liti jer su pripreme trajale po 4-5 miseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje a najvažnije naš Duje koji je uvik bija u prvom planu i njoj i meni. I dan danas smo u dobrin odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače obe moje žene su rođene 7.7. pa recite da neznan gađat. - napisao je Rađa. 

Pogledajte koji parovi su i nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima

 

Komentara 37

NI
nirovad
15:21 10.10.2018.

lijepo

AD
advice
20:18 10.10.2018.

Igračina i ljudina bio i ostao.

SE
Seprtlja
17:08 10.10.2018.

Čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije