Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Sukob u žiriju Supertalenta: Tomčić izrezala Bilmana sa zajedničke fotografije

Njihovi otrovni komentari upućeni jedno drugome počeli su još prije sedam godina kad je Martina bila natjecateljica „Plesa sa zvijezdama“. Tom prilikom Bilman je Martinu usporedio sa starim automobilom
10. listopada 2018. u 10:24 38 komentara 46147 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

Višegodišnje prepiranje Martine Tomčić i Davora Bilmana očito je došlo do vrhunca; naime operna pjevačica učitelja plesa ne može vidjeti ni na fotografiji stoga ga je izrezala sa zajedničke slike žirija „Supertalenta“.

Njihovi otrovni komentari upućeni jedno drugome počeli su još prije sedam godina kad je Martina bila natjecateljica „Plesa sa zvijezdama“. Tom prilikom Bilman je Martinu usporedio sa starim automobilom.

'ŠTO DA JE SLIKAO MARTINU' Psihologinja o ekshibicionizmu u Supertalentu: Tko je tu lud?

– Ako vam noge usporedimo s autom, one su motor i savršeno su radile, karoserija vam je malo očešana s lijeve strane, dakle rame vam je padalo – rekao je tada Davor mezzosopranistici. Nekoliko godina poslije oboje su postali članovi žirija „Supertalenta“, a Martina je odmah dala do znanja da je zapamtila Bilmanov stari komentar jer su njihove žučne rasprave oko kandidata postale normalan dio „Supertalenta“.  

 | Autor :

 

Posebna tehnika Bilman otkrio gdje drži portret iz Supertalenta i što na ovo kaže M. Tomčić

Konzervativna Martina tako se prošle godine zgražavala nad „twerkericom“ Sarah Seifert, a u prvoj ovosezonskoj emisiji  vidjeli smo nastup kontroverznog Brent Raya Fraisera i Martinin izlazak iz studija kad se konceptualac skinuo i počeo slikati penisom. Bilman ga je pustio dalje, a branio je i Srdar objasnivši: "Ja razlikujem nekoliko stvari u tvom nastupu. Što se tiče toga sviđa li se to nekome sviđa ili ne, je li to pristojno ili nije, gluteus je isto dio tijela kao i glasnice za proizvodnju zvuka. Ja znam da je to jako teško i to što radiš definitivno je talent za koji treba imati hrabrosti da se napravi. Meni se to sviđalo."

mladi glazbenik Šuput i Tomčić osvojio mladi kandidat iz Supertalenta

Tomčić je njezin nastup komentirala izjavom da je riječ o „pozivu na parenje“.
No nedavno je Bilman pokušao smiriti strasti te je na Instagramu objasnio kako „nije protiv Martine već brani svoje stavove i uvjerenja“.

Intervju Maja Šuput: Davor Bilman postao je emotivna curica u Supertalentu

Pjevačicu to nije previše impresioniralo – njezin odgovor bio je izrezivanje Bilmana sa zajedničke slike žirija. Iako producenti ovakvih emisija potenciraju sukobe jer podižu gledanost emisije, ovdje očito nisu trebali mnogo intervenirati jer se nesnošljivost „Bilman-Tomčić“ osjeti i preko malih ekrana

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
  • Alkana:

    Čudi me da je Martina Tomčić uopće pristala ući u takvo društvo. To joj je donijelo samo nešto novca, ali ništa drugo! A Bilman - iskompleksiran bivši poluuspješni plesač. Šteta da je show radi novca i gledanosti pao na takve ... prikaži još!e niske graNE i daa dopušta tverkanje i pornografiju. Ali to je sada in pa ni Hrvatska valjda ne smije zaostajati u urušavanju svih vrijednosti i morala. Jad i bijeda!

  • dom7:

    Martina jedin ok, ali ne znam što radi u ovakvome na žalost drugo razrednome takmičenju ...Kada su krenuli obećavali su jer je bilo zanimljivih kandidata i talenata a ovo sada prostitucija, izgleda svi su dobro došli....

  • Forgotten:

    A tko je taj Bilmez? Nikad čuo za njega