Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operiran

Dragan Despot završio u bolnici: 'Oporavljam se'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
10.10.2018.
u 13:40

Glumac Dragan Despot trenutačno se oporavlja od zdravstvenih problema koji su ga snašli

Glumac Dragan Despot trenutačno je na "prisilnom odmoru". Despot, kojeg gledamo u seriji "Novine" na HRT-u, završio je iznenada u bolnici zbog zdravstvenih problema.

"Imao sam problema sa žučnim kamencima, morao sam to operirati. Hvala Bogu, nije ništa strašnije. Sve je prošlo rutinski, dobro se oporavljam", izjavio je Dragan za 24 sata. Trenutačno se oporavlja na Rebru.

Osim bolničkog osoblja, uz njega je cijelo vrijeme i supruga Anja Šovagović Despot s kojom Dragan ima kćer Anu i sina Josipa. 62-godišnji glumac ističe da je u dobrim rukama te da mu za oporavak najviše treba strpljenja.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:30 11.10.2018.

Jesenti mili bigulicu, kaj da uopće komentiram? Pa frustriran sam kao nikad jer se za tim Despotom ne vuče rep ama baš ni jednoga jedinog skandala, a javna je osoba par excellence. To nije normalno, žalosno je čak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije