Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši Mister Hrvatske

Dino Bubičić nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i mnoge iznenadio izgledom, evo kako sada izgleda

Dubrovnik: Severina održala koncert na VIP plaži hotela Palace
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/13
25.07.2022.
u 10:20

Nakon višetjednih priprema, sinoć je u Bakru održana jedinstvena modna revija „More mode“ na koju su stigla i neka poznata lica. HRT-ovka Uršula Tolj, bivši mister Hrvatske Dino Bubičić te predivna Ema Gračan, bivša Kraljica Hrvatske, a ujedno i kći Danijele i Nenada Gračana.

Nakon višetjednih priprema, sinoć je u Bakru održana jedinstvena modna revija „More mode“. Naziv eventa nije odabran slučajno – revija se održala nasred Bakarskog zaljeva, duž novouređene pontonske šetnice kojom je kvarnerski biser dobio sasvim novu vizuru.Na šetnici-pisti izmjenjivali su se modeli u kreacijama pet vrhunskih domaćih modnih studija. Svaki od njih za bakarski event pripremio je pomno osmišljenu, u ambijent uklopljenu kolekciju, a na reviju su stigla i neka poznata lica.

Foto: Borut Brozović
 HRT-ova urednica i voditeljica Uršula Tolj, predivna Ema Gračan, bivša Kraljica Hrvatske, a ujedno i kći Danijele i Nenada Gračana, ali i Dino Bubičić, bivši Mister Hrvatske kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti. 

Foto: Borut Brozović

Jedan od najpoznatijih bivših mistera Hrvatske povukao se iz javnosti prije nekoliko godina. Dino je nakon što je postao mister objavio knjigu 'Od dilera do mistera' čiji se sadržaj prepričavao danima, a onda je sudjelovao i u reality showu 'Farma'. No nakon što je tamo upoznao bivšu misicu Ivanu Paris i oženio se, Dino se potpuno posvetio obiteljskom životu. Njegov život sada izgleda potpuno drukčije. Svjetla pozornice zamijenio je drugim biznisom i sada radi na moru, te priznaje da mu modni svijet uopće ne nedostaje. 

Iako njegov brak s Ivanom Paris nije potrajao, te su se razveli 2019., bivši supružnici su ostali u dobrom odnosu, te zajedno odgajaju dvojicu sinova. "Mislim da sam dobar tata, tako mi barem djeca kažu, puno vremena provodimo skupa i baš sam sretan i da su oni sretni" kazao je Dino o svojoj roditeljskoj ulozi.  

Podsjetimo, Ivana i Dino vjenčali su se u Puli 2010. godine, a postali su ponosni roditelji dvojice sinova, Leonida i Noela. Osim u Farmi, sudjelovali su i u reality showu "Big Mama House".  Dino je prije no što je postao Mister Hrvatske bio u zatvoru četiri mjeseca zbog problema s narkoticima. O tome je otvoreno progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera". U njoj je ispričao i sve o vezi s bivšom voditeljicom Vlatkom Pokos.

Foto: sasa miljevic/PIXSELL

Inače, na sinoćnjoj reviji krčki slow fashion brend Miau Couture priredio je kolekciju „Summer Romance“. Riječ je o elegantnim komadima natopljenima ženstvenošću, senzualnošću i seksepilom. Obilježavaju ih crvena i bijela boja te ugodni, lagani i lepršavi materijali. Promatrajući ih u morskom ugođaju vruće bakarske noći, zaista se moglo reći da je „Summer Romance“ uspjela povezati energiju ljeta, romantiku i decentnu dozu ekstravagancije.

Dizajnerica Đana Ravlić, vlasnica riječkog Sally Ateliera, nadahnuće za svoju kolekciju potražila je u liku Marije Terezije koja je krajem 18. stoljeća Bakar proglasila slobodnim kraljevskim gradom. Đanine kreacije odvele su nas u koloplet dugih odora, bogatih ukrasa, svile, veza i čipke, prilagođen suvremenom ukusu. Obogaćena nakitom od ohridskih perli iz radionice Delov pearls & jewelery by Mimi Delov, kolekcija je, ukratko, predstavljala pravi melem za oči.

Foto: Borut Brozović

Morem mode plovilo se i u društvu kreacija Milene Kapetanović, vlasnice Peperoncina Design studija iz Rijeke. Sukladno svom stilu i urbanom miljeu iz kojeg dolazi, Milena je publici predstavila dio svoje „City Summer“ kolekcije. Našlo se tu i više komada iz njene posebne cruise kolekcije.

Stehlik Design Puležanke Anje Stehlik također nam je donio duh Mediterana, i to u jednom od njegovih najpoznatijih motiva. Ovogodišnjom kolekcijom „La dolce vita“ kreatorica je izrazila modni hommage Italiji – Felliniju, dekadenciji, hedonizmu i eleganciji. Haljine skladnih krojeva oplemenjene novom paletom boja, kao i cocktail haljine sljubljene s linijama ženske siluete, obilježene su i raskoši printeva te aplikacija na materijalima.

Naposljetku, iz studija zagrebačke dizajnerice Katarine Mamić, na bakarsku pistu stigao je niz elegantnih i romantičnih kreacija. Svojstveni su im hladni tonovi garnirani cvjetnim uzorcima, 3D čipkom, šljokicama te detaljima od perja, ove godine neizostavnog modnog dodatka. Neovisno o aktualnim trendovima, Katelier komadi u osnovi slijede bezvremenske krojeve koji vješto naglašavaju ženske atribute.

Foto: Borut Brozović

VIDEO Pogledajte kako je bilo na promociji knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Komentara 5

DA
dado8888
15:17 27.07.2022.

hahahaaaaaa... kakav spektakl... ja stvarno ne znam kako bi preživio da sad nisam saznao ovu TOP vijest....

BE
Beyonder
11:06 25.07.2022.

Zašto smatrate da to bilo koga zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije