Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO JU JE RAZLJUTIO

Danijela se prisjetila Dina: 'Gledao me zabezeknuto, kao da ne može shvatiti...'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/5
19.04.2020.
u 12:49

Danijela Dvornik otkrila je obožavateljima kojim poklonom ju je Dino razljutio.

Udovica pokojnog pjevača i kralja funka Dina Dvornika, Danijela Dvornik, svakodnevnim objavama na društvenim mrežama fanovima otkriva pojedinosti iz svog suživota s Dinom, a u posljednjoj takvoj objavi ispričala je priču o neobičnom poklonu.

Naime, radi se o jednoj posebnoj olovki, a ona je odlučila ispričati zašto je ona posebna i 20 godina kasnije.

Foto: Instagram screenshot

- Mislite sada, kako je ova karantena uzela danak, pa eto sada umjesto sebe stavljam fotografiju glupe penkale. Ali to nije obična penkala! Ok, to je Mont Blanc penkala, ali ni to nije važno. Ova penkala ima svoju priču, duboku priču ...- započela je u dugačkoj objavi pa nastavila:

"Jednog dana prije 20 godina a možda i više, Dino me uzbuđeno zvao sa aerodroma iz Zuricha, i rekao da nam je kupio darove i da jedva čeka da nam ih pokaže. Obožavao vrijeme između letova uskraćivati kupovinom po duty free shopovima. I kad je došao kući odmah je ostavio kufer i krenuo dijeliti darove. Ja nikad nisam previše bila uzbuđena oko toga jer je uvijek kupovao poklone koje ni u snu ne bi sanjala. Izvadio je prekrasnu kožnu kutiju, i ja sam odmah pomislila "diamondaregirlsbestfriend, konačno je pogodio, promislila sam i uzbuđeno uzela kutiju. Kad sam otvorila, ugledala sam ovu je*enu penkalu!!!. Mom razočaranju nije bilo kraja. Tog dana nije bilo večere. Bila sam ljuta. Je*ena penkala!??? On će meni penkalu kupovat??? Da me utješi, rekao mi je da je to Mont Blanc penkala, da se predsjednik Clinton s tom penkalom potpisuje i da ju je platio oko 400 dem... " - prepričava u nastavku pa završava:

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

- Ma da ti se sam Bog s njom potpisuje, baš me briga! 400 maraka si dao za je*enu penkalu!? Zar ti ja ličim na nekoga ko obožava penkale? Gledao me zabezeknuto, kao da ne može shvatiti zašto nisam oduševljena. Još me više pogodilo kad sam shvatila da je sebi kupio ženski Jadore od Diora jer mu se svidjela bočica. On je mislio da je muški parfem. Uglavnom, trajala je ta moja ljutnja. Dosta poslije, jednom sam išla s njim u banku i morala sam nešto potpisati pa sam izvadila tu penkalu. Kad je on to primijetio, pitao je djelatnicu banke je li joj se sviđa moja penkala, a žena je rekla da je to Mont blanc penkala, na što je on svima u banci i strankama objasnio kakva sam ja seljanka... I tako, danas sam je opet izvadila iz torbe, malo se danas potpisuje ali svejedno ona ide i putuje u svakoj mojoj torbi. Podsjeti me kakva sam seljanka bila - završila je Dvornikova objavu ispod koje se javila i njezina kći Ella sa zanimljivim komentarom.

- Ok upravo sam shvatila nešto... ja sam Charlesu nedavno u duty free shopu isto kupila Mont Blanc penkalu i novčanik za rezervu, ako mu se penkala ne svidi. A onda za rođendan i Mont blanc sat. Jel to genetski? - priupitala ju je kći u šali.

Komentara 5

DU
Deleted user
15:16 19.04.2020.

Pokušao sam pročitati članak do karaja ali nije išlo.Dino Dvirnik je legenda naše muzičke estrade ali se pitam tko se u ovoj situaciji reklamira.Dino svakako ne.Teško je kad se izgubi pažnja javnosti koja se je imala životom Dvornika onda se upražnjavaju ovakva žalosna istupanja.Gospođo poštujte svog muža a uspomene zadržite za sebe jer to je samo vaše i neprocjenjivo.Svako istupanje samo je degradacija velikana .

GE
george34
13:30 19.04.2020.

Dino, pokoj ti dusi. Zasluzio si.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:14 19.04.2020.

Omg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije