Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Danijela se prisjetila pokojnog Borisa: 'Kad te dida zove, nema fizike!'

– Pape je ima običaj zvat nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike – napisala je Danijela
26. ožujka 2018. u 11:04 1 komentara 4276 prikaza
Danijela Dvornik
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/6

Jedan od najvećih hrvatskih glumaca svih vremena, legendarni Boris Dvornik, napustio nas je prije deset godina – 24. ožujka 2008. U povodu desete godišnjice smrti njegova nevjesta Danijela Dvornik na društvenim mrežama prisjetila se dide i to kroz jednu simpatičnu anegdotu.

Ella Dvornik Mišljenja podijeljena Ella objavila fotku na kojoj je iste dobi kao kći. Sliči li Bali na mamu?

– Pape je ima običaj zvat nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali onda bi zvao sve na mobitele, Dinov, moj ili Ellin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike. Ella mu se nakon upornog zvanja, javila šaptaajući u slušalicu: "Dida, ja sam u školi na satu fizike, ne mogu s tobom razgovarat!" Dida: "Kad te dida zove, nema fizike!" Ella: "Ali učiteljica će me izbacit sa sata!"

Dida: "Ne može ona tebe izbacit sa sata kad pričaš sa didom svojim! Reci joj da ne zajebaje! Ovo šta ću ti reć je puno važnije od fizike! Ko tebe voli najviše na svitu, a?" Ella: "Ajme dida....ne smijem pričat! (šapće)" Dida: "Reci naglas da te svi čuju, tko te voli najviše na svitu?" Ella: "Ti, dida!" Dida: "Eeeee....tako je,to ne zaboravi, a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude zajebavala reci joj da će dida doć u školu!I još nešto... " Ella: "Šta?" Dida: "Koji će ti bog fizika?" napisala je Danijela Dvornik i oduševila sve pratitelje. Njenu objavu prenijela je i Ella Dvornik.

danijela dvornik Iskreno Danijela Dvornik o prekidu dulje veze s mlađim muškarcem Balie Dee Ella Dvornik otkrila značenje neobičnog imena svoje kćeri boris dvornik Večernjakova ruža 2017. Boris Dvornik Ružu je prozvao nagradom najviše kategorije

 

neugodno
Veljača pokazala odvratne poruke koje je dobila nakon komentara o Imotskom
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • SoloHan:

    Evo i Mandica sa četvrtog Kata je otišla bacit smeće