Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mišljenja podijeljena

Ella objavila fotku na kojoj je iste dobi kao kći. Sliči li Bali na mamu?

Ella Dvornik
Foto: Pixsell
1/3
21.03.2018.
u 18:11

Dio obožavatelja kaže kako su Bali i Ella jako slične, dok drugi tvrde kako je Bali više nalik na tatu Charlesa.

U studenom prošle godine Ella Dvornik postala je mama djevojčice Bali Dee.

Na profilima svojih društvenih mreža Ella često objavljuje fotografije i snimke malene Bali. Sve je raznježila videom u kojem pjeva kćeri, a Bali se samo smješka.

 

 

Na Facebooku je objavila fotografiju Bali i sebe kada je bila u gotovo istoj dobi kao kći. Mišljenja o tome kome je Bali više nalik tati ili mami su podijeljena. Dio obožavatelja tvrdi kako su mama i kći gotovo identične, dok se neki ne slažu i tvrde kako je Bali više nalik tati Charlesu Pierceu.

- Nikad nisam vidjela da beba ovoliko slici nekom u toj dobi. Al ovo kao da je ista osoba - piše u jednom od komentara. 

Komentara 7

Avatar toxic alien
toxic alien
19:05 21.03.2018.

Ne razumijem opsjednutost hrvatskih medija ovom Ellom Dvornik. What's her claim to fame? Ima svoj blog!? Pa, na internetu ima milijune blogova, i mnogi su mnogo uspjesniji od njenog. Ovo je slucaj za sociologe, psihologe, cak i za antropologe.

AN
ante555
19:55 21.03.2018.

Ajmeeeee opet ova, svako malo ko noćna mora.

AP
ante_pustinjak
19:57 21.03.2018.

paar ne bi trebalo zabraniti objavljivanje slika malodobne djece po internetu? posebice kad do rade nezreli roditelji! ta dvornikova je prekardašila sve granice, trpa se svugdje ko muha (zna se koja!) naporna je do zla boga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije