Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Danijela Dvornik o prekidu dulje veze s mlađim muškarcem

danijela dvornik
Foto: Instagram
1/3
09.03.2018.
u 12:45

Na svom blogu pisala je o tome kako se snašla u ulozi bake i osvrnula se i na prekid veze s mlađim muškarcem koji se dogodio u vrijeme kad je doznala za da će postati baka.

Na svom blogu Danijela Dvornik napisala je post o svojoj novoj ulozi bake.

Piše kako je doznavši da će postati baka bila mnogo mirnija od kćeri Elle koja je bila u panici, a u sljedećoj rečenici osvrnula se i na vezu s mnogo mlađim muškarcem o kojoj se dugo šuškalo, ali Danijela nikada nije voljela o tome pričati.

– Nisam dramila, štoviše, bila sam svjesna da imam 50 godina bez obzira na to što nisam osjećala svoje godine, što sam upravo izišla iz jedne dulje veze s mlađim muškarcem. Znala sam da ne mogu niti želim izbjeći činjenicu da ću postati baka – napisala je Danijela.

Šuškalo se kako je njeno srce osvojio odvjetnik dalmatinskih korijena koji radi u Zagrebu i koji je 15 godina mlađi od Danijele. U intervju koji je dala za Hera znanje 2015. godine rekla je:

– Ne volim pričati o svom privatnom životu, jer već sam jednom dijelila život s javnošću…ali postoji netko u mom životu, koji je došao u pravi trenutak, dokazao mi da još postoji pokoji primjerak muškarca koji ima hrabrosti, duha i ludosti da mi zarobi srce. I da, ima prosječnu hrvatsku plaću, za sada. Novac mi nije nikada bio glavno mjerilo, puno važnije mi je da voli život i da se dobro nadopunjujemo.

danijela dvornik
1/6

 

Komentara 23

PL
plavi99
13:54 09.03.2018.

Jedino prezime joj je poznato.

SC
schwertransport
13:18 09.03.2018.

Novac nikada nije bitan ako ga imas Odvjetnik lopina skuzija da Danijela nema soldi pa pobiga

PL
plavi99
13:54 09.03.2018.

Tko je ta baba uopće?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije