Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balie Dee

Ella Dvornik otkrila značenje neobičnog imena svoje kćeri

Foto: Facebook
1/3
14.11.2017.
u 15:09

Na Facebooku je napisala koja je poveznica imena njene kćeri s Balijem i tatom Dinom

Ella Dvornik sve je zaintrigirala neobičnim imenom koje je dala djevojčici koju je rodila u noći s nedjelje na ponedjeljak. Njeni obožavatelji ispitivali su je što znači ime Balie Dee, pa im je Ella dala i objašnjenje.

 

 

- Balie se čita Bali. Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači vojnik. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio želju. Dee označava zvuk imena mog tate Dina i Charlesove mame Deirdre... Tako da ih uvijek ima sa sobom i kad ih nema. Slovo e smo dodali na kraju Bali čisto da bude drugačije - napisala je Ella na Facebooku. 

1/5

 

Komentara 9

Avatar istovari
istovari
15:46 14.11.2017.

Sad nacija može odahnuti....novinari hvala vam što ovu zemlju koja je već i bez vas dovoljno tupava činite još tupavijom...

GE
geez
15:46 14.11.2017.

zar nije dosta forsirati ovu spodobu na 24 sata? tko je ona? komu je ona interesantna?

DU
Deleted user
15:54 14.11.2017.

Konačno ću moći spavati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije