Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA TRAGEDIJA

Cure novi detalji! Evo iz kakvog je pištolja pucao Alec Baldwin

alec baldwin
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/10
22.10.2021.
u 16:36

- Tijekom svih ovih godina moje karijere nikada mi nisu dali vrući pištolj - neprestano je ponavljao Baldwin, koji je bio u vidljivom šoku.

Nakon što je glumac Alec Baldwin na snimanju filma 'Rust' u Novom Meksiku usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, cure detalji nesretnog događaja. Baldwin je pucao iz rekvizita pištolja, a sada je otkriveno i o kakvom se rekvizitu radi. Naime, Baldwin je koristio 'prop gun', potvrdio je šerif. Radi se o pravom revolveru koji ima lažne metke, ali i ti meci mogu ozlijediti ako se ne koriste na siguran način. 

Otkriveno je i da je glumac na setu, odmah nakon nesreće nekoliko puta postavio pitanje zašto su mu dali 'vrući pištolj'. "Tijekom svih ovih godina moje karijere nikada mi nisu dali vrući pištolj", neprestano je ponavljao Baldwin, koji je bio u vidljivom šoku.

Dodajmo još da je glumac rekao da će surađivati s policijom te je ispitan. Slijedi ispitivanje ostatka ekipe sa seta, a svima je ponuđena i psihološka pomoć.

VIDEO Strašna tragedija: Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu te ranio redatelja

Ključne riječi

Komentara 2

OB
Oblivion
07:39 23.10.2021.

Kome je to bitno

HO
homophob
19:10 22.10.2021.

Baldwin, liberalni Demokrat, zna sve makar nikada nije zavrsio niti srednju skolu. Znajuci sve nikada nije naucio sto zna svaki krezubi Hicks: oruzje nema pameti i svrha mu je ubiti a za to mu treba samo jedna budala! Vecina pogine saleci se of prazna oruzje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije